Τοπικά

Αλ. Μεϊκόπουλος: “Αμέριστη συμπαράσταση στους Σκοπελίτες”

ΜΕΙΚΟΠΟΥΛΟΣ-660x330

Τη συμπαράστασή του στους Σκοπελίτες που επλήγησαν από ακραία καιρικά φαινόμενα και καταστροφές στο νησί τους αλλά και στην περιουσία τους εκφράζει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος. Όπως αναφέρει έπραξε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να κηρυχθεί η Σκόπελος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η ανακοίνωση του κ. Μεϊκόπουλου:
“Σχετικά με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Σκόπελο χθες βράδυ προκαλώντας τεράστιες καταστροφές στις υποδομές και στις περιουσίες των κατοίκων του νησιού, με το νερό να καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του, εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου στους Σκοπελίτες. Από το πρωί σήμερα είμαι σε διαρκή επαφή τόσο με το Δήμαρχο Σκοπέλου όσο και με τον Περιφερειάρχη, καθώς και με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να βοηθήσω να επισπευθούν οι διαδικασίες κήρυξης του νησιού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, παρά το γεγονός ότι σήμερα μόλις έγινε η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και η παραλαβή των σχετικών Υπουργείων.
Μετά από τηλεφωνική μου επικοινωνία, έχουν ενημερωθεί για την κρισιμότητα της κατάστασης ο νέος αρμόδιος αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νικόλαος Τόσκας, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι αύριο θα δοθεί η τελική έγκριση κήρυξης μετά από τον επίσημο ορισμό του στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως. Ενημερώθηκε σχετικά και ο Υπουργός Επικρατείας, κ. Νίκος Παππάς. Αύριο το πρωί μεταβαίνουν στο νησί με ελικόπτερο ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χρήστος Σπίρτζης, και ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νικόλαος Τόσκας”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το