Τοπικά

Αλ. Δούρας: «Περίεργη σύμπτωση η επιδρομή στο Καταφύγιο αδέσποτων»

ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ-3

Σαφείς υπόνοιες σε βάρος της δημοτικής αρχής Βόλου, η οποία κατήγγειλε χθες δολιοφθορά στο Καταφύγιο αδέσποτων ζώων στις Γλαφυρές, αφήνει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Αλέξανδρος Δούρας με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο κ. Δούρας κάνει λόγο για «περίεργη σύμπτωση» συνδέοντας το χρόνο που έγινε η καταγγελία της δολιοφθοράς με την εκπνοή της προθεσμίας δυο μηνών, η οποία είχε δοθεί στο Δήμο προκειμένου να μεριμνήσει για την εξομάλυνση της λειτουργίας του Καταφυγίου.

Σημειώνεται ότι μετά από έλεγχο η Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής είχε συστήσει στο Δήμο ο αριθμός των φιλοξενουμένων σκύλων στο Καταφύγιο να μην υπερβαίνει τον αριθμό των σαράντα (40) εγκεκριμένων θέσεων. Χθες με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή κατήγγειλε επίθεση αγνώστων με αποτέλεσμα να διαφύγουν αρκετά αδέσποτα προς τις γύρω κατευθύνσεις. Σχολιάζοντας την καταγγελία ο κ. Δούρας κάνει λόγο για «περίεργη προβοκάτσια» και κατηγορεί τη δημοτική αρχή ότι προσπαθεί να «θολώσει τα νερά».

H ανάρτηση του κ. Δούρα:

«Ο Δήμος Βόλου, προσπαθεί αξιοποιώντας “περίεργη προβοκάτσια”, να θολώσει τα νερά & να αποφύγει τις ευθύνες του

Με μια ανακοίνωση ο Δήμος Βόλου καταγγέλλει “Δολιοφθορά” στο Καταφύγιο, με αποτέλεσμα να “διαφύγουν” πολλά φιλοξενούμενα ζώα κ.λ.π
Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Με το έγγραφο της (με Αρ. Πρ: ΔΑΟΚ 11004/29-5-2015), το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής μετά τον σχετικό έλεγχο κατέληγε: “Δίνεται προθεσμία 2 μηνών, εντός της οποίας καλείστε να προβείτε στην εξομάλυνση της λειτουργίας του καταφυγίου, έτσι ώστε ο αριθμός των φιλοξενουμένων σκύλων να μην υπερβαίνει τον αριθμό των σαράντα (40) εγκεκριμένων θέσεων”.
Το δίμηνο έληξε 30 Ιουλίου. Και φυσικά ο Ανάδοχος, δεν έκανε απολύτως τίποτα! Οπότε μπορεί ο καθένας πολλά να εικάσει για την “περίεργη” χθεσινή σύμπτωση της “δολιοφθοράς” με την εκπνοή της προθεσμίας, συμμόρφωσης του Δήμου.. Και ο νοών, νοήτω!»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το