Τοπικά

Αλ.Δούρας: Ο Μπέος έστησε σόου για να επιβάλει την παράνομη πληρωμή του Ν. Πολύζου

SANYO DIGITAL CAMERA

Στημένο σόου του Αχ. Μπέου έξω από το γραφείο της Επιτρόπου με σκοπό να επιβάλει την παράνομη πληρωμή του Νίκου Πολύζου, οποίος έχει αναλάβει το έργο περισυλλογής των αδέσποτων, καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος των «Δρόμων Συνεργασίας» Αλέξανδρος Δούρας.

Ως Πρόεδρος της Επιτροπής που εγκρίνει τα εντάλματα πληρωμών του Δήμου Βόλου, ο κ. Δούρας είναι κατηγορηματικός ότι ποτέ δεν προωθήθηκε προς έγκριση στην Επιτροπή ένταλμα που να αφορά την προμήθεια ζωοτροφών για τα αδέσποτα, παρά μόνο ένταλμα πληρωμής του Νίκου Πολύζου για περισυλλογή 30 αδέσποτων, ενώ μετά από έλεγχο που ο ίδιος διενήργησε, προέκυψε ότι η περισυλλογή αφορούσε 5 και όχι 30 ζώα.

Όπως συγκεκριμένα εξήγησε ο κ. Δούρας στην e-thessalia.gr:
«Είμαι Πρόεδρος της Επιτροπής που εγκρίνει τα εντάλματα πληρωμών του Δήμου. Ο κος Πολύζος, ως γνωστόν, έχει αναλάβει με Σύμβαση την περισυλλογή των Αδεσπότων, την φιλοξενία τους στο Καταφύγιο στην Κάπουρνα, όπως και την λειτουργία του Καταφυγίου. Σύμφωνα με την Σύμβαση αμοίβεται ανά μήνα. Ηρθε προς έγκριση το Ένταλμα πληρωμής απο 20/4/15-20/5/15. Στην απόδειξη του κ. Πολύζου που συνόδευε το ένταλμα αναγράφονταν δαπάνες καθαριότητας του Καταφυγίου, αλλά και δαπάνη για περισυλλογή 30 αδεσπότων. Σύμφωνα με την Σύμβαση, η περισυλλογή σκύλου συνοδεύεται και τεκμηριώνεται, με την συμπλήρωση καρτέλας ζώου. Εγώ πριν υπογράψω το Ένταλμα πληρωμής αναζήτησα στην αρμόδια Υπηρεσία, στην Ν. Ιωνία, τις προβλεπόμενες καρτέλες ζώων. Υπήρχαν για το διάστημα του μήνα καρτέλες για 5 αδέσποτα.
Σύννομα λοιπόν και βάσει της Σύμβασης, υπέγραψα το ένταλμα με την παρατήρηση ότι “όσον αφορά την δαπάνη περισυλλογής εγκρίνεται η αμοιβή για 5 ζώα”. Επικοινώνησα δε και με την Επίτροπο κα Λιμνιάλη, η οποία και καθυστερεί την Εντολή, όπως μου είπε, συμμορφούμενη με την Νομοθεσία».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το