Τοπικά

Αισιοδοξία για σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα στον Σύλλογο Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Μαγνησίας

Πρωτόγνωρες καταστάσεις αντιμετώπισαν το 2020, λόγω της πανδημίας, τα μέλη το Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Μαγνησίας, Ωστόσο ατενίζουν τον καινούργιο χρόνο με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, επενδύοντας στα θετικά κεκτημένα της δράσης του το 2020, όπως αναφέρει η διοίκηση του Συλλόγου.
«Σε όλη την διάρκεια της κρίσης, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και σταθήκαμε όρθιοι απέναντι στα προβλήματα, με συνεχή ενημέρωση και βάζοντας κύρια προτεραιότητα την διασφάλιση της υγείας μας, των εργαζομένων και των ταξιδιωτών. Με την πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών και αναδείξαμε το Πήλιο και όλη τη Μαγνησία ως ασφαλή προορισμό, σώζοντας ό,τι μπορέσαμε να σώσουμε από κρατήσεις στη φετινή σεζόν και καταγράφοντας θετικές αξιολογήσεις, οι οποίες θα επιδράσουν στις συνολικές κρατήσεις της επόμενης χρονιάς», επισημαίνει το Δ.Σ. του Συλλόγου κάνοντας αποτίμηση της χρονιάς που φεύγει.
Ο Σύλλογος, διεκδίκησε με αξιοπρέπεια και επιμονή μέτρα οικονομικής στήριξης από την κυβέρνηση, ώστε οι πολύ μικρές επιχειρήσεις να σταθούν στα πόδια τους, αισιοδοξώντας ότι η έναρξη των εμβολιασμών θα σηματοδοτήσει τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.
«Πιστεύουμε ότι αυτή η κρίση που μας ένωσε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, άφησε παρακαταθήκη για το μέλλον. Μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι και με τους εμβολιασμούς κατά του Covid-19 θα επανέλθει σιγά σιγά η κανονικότητα. Είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα βήματα, σε μια νέα εποχή με γνώμονα το μέλλον, να συμβάλλουμε από κοινού στην ανάδειξη της ποιοτικής και μοναδικής παροχής υπηρεσιών, οικογενειακής αίσθησης από τα καταλύματα του κλάδου μας σ’ ένα πανέμορφο και προικισμένο φυσικό περιβάλλον όπως του Πηλίου, και τις αμέτρητες παραλίες του Νομού Μαγνησίας.
Αφού αποδείξαμε ότι στα δύσκολα «όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα», ας μοιραστούμε το όραμά μας, συμμετέχοντας στις δράσεις του Συλλόγου, που στοχεύουν στην ανάδειξη του προορισμού Βόλος – Πήλιο, αξιοποιώντας τη νέα τεχνολογία», τονίζεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το