Τοπικά

Άγνωστος αφαίρεσε εκατοντάδες ευρώ από ηλικιωμένη χθες το μεσημέρι στο κέντρο του Βόλου

Με τη μέθοδο της απασχόλησης ένας άνδρας γύρω στα 40, φέρεται να αφαίρεσε χθες από ηλικιωμένη γυναίκα, στο κέντρο του Βόλου, εκατοντάδες ευρώ και κοσμήματα άγνωστης αξίας, ίσως χιλιάδων ευρώ.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο ψηλός άνδρας, φέρεται να μίλησε με την ηλικιωμένη γυναίκα στο διαμέρισμά της και αφού μπήκε σ’ αυτό, φέρεται να της άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό και κοσμήματα και να αποχώρησε. Η ηλικιωμένη γυναίκα, γύρω στα 80, φέρεται να αντιλήφθηκε κατόπιν την κλοπή και να ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία ωστόσο, κατά τη συνήθη πρακτική της, δεν ανακοινώνει κλοπές, παρά μόνον συλλήψεις.

Εξάλλου, σύμφωνα με άλλη πηγή, προχθές σημειώθηκε επίθεση από τσαντάκια, που επέβαινε σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, σε κεντρικό σημείο του Βόλου, εις βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, από την οποία φέρεται να άρπαξε την τσάντα, που περιείχε ποσό 80 ευρώ περίπου. Η αρπαγή φέρεται να έγινε προχθές το μεσημέρι και ο τσαντάκιας φορούσε κράνος, με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη γυναίκα να μην συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το