Ελλάδα

Αδωνις: «Ο Σπίρτζης είναι αρχιλαμόγιο – Αυτός είναι πίσω από το Καλογρίτσας gate»

«Κόκκινο» χτύπησε η αντιπαράθεση κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα καθώς ο Αδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη.

«Εχει τα μούτρα ο Σπίρτζης να εμφανίζεται και στη Βουλή; Ο πρωταγωνιστής του Καλογρίτσας gate; Που έδινε τα έργα στον Καλογρίτσα. Πρέπει να ντρέπεται και αυτός και εσείς που τον έχετε Υπουργό». Μάλιστα το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τον αποκαλούσε συνεχώς Σπρίτζη προκάλεσε την παρέμβαση του προέδρου Κώστα Μπάρκα: «Κύριε Γεωργιάδη λέγεται Σπίρτζης όχι Σπρίτζης».

Αυτή η παρέμβαση έδωσε την αφορμή στον κ.Γεωργιαδη να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τους τόνους : «Το ίδιο λαμόγιο παραμένει και Σπρίτζης και Σπίρτζης. Δεν είναι απλά λαμόγιο είναι αρχιλαμόγιο. Ο άνθρωπος πίσω από το Καλογριτσας gate».

Μάλιστα ο κ.Γεωργιαδης απευθύνθηκε και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Η ΕΥΔΑΠ έβαλε στην Τράπεζα Αττικής 20 εκατομμύρια πέρυσι και έχουν μείνει μόνο δύο φέτος . Μην κλαίτε λοιπόν. Ιδιωτικοποιείται τα πάντα. Ακόμα και για μένα που είμαι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων αυτό που κάνετε πάει πολύ. Έχετε γίνει τα καλύτερα παιδιά της Τρόικας και έχετε τα μούτρα και μιλάτε για μας».

Από τα πυρά Γεωργιάδη δεν γλίτωσε ούτε ο Πάνος Σκουρλέτης στον οποίο απευθύνθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ λέγοντας «Το αν θα γίνει ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ θα το αποφασίσει το Ταμείο όχι εσείς. Δεν θα είστε 99 χρόνια υπουργός κ.Σκουρλέτη. Τωρα για τις καρεκλίτσες έφυγαν όλα. Και οι ιδιωτικοποιήσεις και όλα. Εγώ ήμουν πάντα υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων. Εσείς κοροϊδεύατε τους ψηφοφόρους σας».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το