Ελλάδα

Αδίστακτοι ληστές απείλησαν με όπλα πελάτες καταστήματος και αστυνομικούς (video)

32 λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής και τρεις οπλισμένοι ληστές εισβάλουν σε κατάστημα στην Λυκόβρυση. Όλοι έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και τα χέρια τους με γάντια. Ο πρώτος ληστής κρατά στα χέρια του ένα ρόπαλο, ο δεύτερος πιστόλι και ο τρίτος βαριοπούλα.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του Open TV, Μαρίνο Αλειφέρη, την ώρα της εισβολής των ληστών μέσα στο κατάστημα βρίσκονται δυο ανυποψίαστοι πελάτες. Ο ένας από αυτούς προσπαθεί τρέχοντας να φύγει από την είσοδο όμως χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο έδαφος. Ταυτόχρονα ένας άλλος ληστής ακινητοποιεί τον δεύτερο πελάτη ενώ ένας συνεργός του κυνηγάει τον άνδρα που προσπαθούσε να διαφύγει. Ύστερα από ελάχιστα δευτερόλεπτα σημαδεύοντας τον με το όπλο τον βάζει μέσα στο κατάστημα ξανά.

Για περισσότερα από 60 δευτερόλεπτα παραμένουν μέσα στο κατάστημα απειλώντας τον υπάλληλο και τους πελάτες και αφαιρούν από την ταμειακή τις εισπράξεις. Στο σημείο φτάνει και ο συνεργός τους με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο.

Εκείνη τη στιγμή από το σημείο περνά ένα περιπολικό που αντιλαμβάνεται ότι γίνεται ένοπλη ληστεία. Ο κακοποιοί τρέχοντας βγαίνουν έξω από το κατάστημα και μπαίνουν στο αυτοκίνητο όπου τους περιμένει με αναμμένη μηχανή ο συνεργός τους. Στρίβουν στο πρώτο στενό με το περιπολικό να τους καταδιώκει. Κατά τη διαφυγή τους δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εναντίον των αστυνομικών. Λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητό τους βρέθηκε καμμένο στο Μενίδι.

Οι αρχές θεωρούν πως το ορμητήριο των κακοποιών βρίσκεται στη Δυτική αττική και πραγματοποιούν χτυπήματα στις περιοχές που βρίσκονται κοντά στην εθνική οδό.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το