Τοπικά

Παύλος Μαρκάκης: «Μπλοκαρισμένος» ο τουρισμός του Πηλίου από τα μποτιλιαρίσματα στην Αγριά

Τον έντονο προβληματισμό τους μέχρι σημείου αγανάκτησης εξέφρασαν οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι της Αγριάς και των Λεχωνίων στον υπ. βουλευτή της Ελληνικής Λύσης κ. Παύλο Μαρκάκη για μακροχρόνιο πρόβλημα του μποτιλιαρίσματος των αυτοκινήτων στην Αγριά κάθε φορά που υπάρχει έντονη τουριστική κίνηση προς το Πήλιο.
Τα προβλήματα είναι σωρευτικά.
•Οι επαγγελματίες οι κάτοικοι, αλλά κυρίως οι επισκέπτες ταλαιπωρούνται από τη διέλευση όλων των οχημάτων από τον παραλιακό δρόμο της Αγριάς.
• Σχηματίζονται ουρές οχημάτων τόσο κατά την μετάβαση στο Πήλιο όσο και κατά την επιστροφή των εκδρομέων και των τουριστών.
• Κινδυνεύουν οι εργαζόμενοι που εξυπηρετούν τους θαμώνες από τα παραθαλάσσια εστιατόρια και καφετέριες.
• Στα Άνω και Κάτω Λεχώνια η αγορά δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δεν αποσυμφορηθεί κυκλοφοριακά.
Ο Παύλος Μαρκάκης που πολλές φορές έχει τοποθετηθεί δημόσια για την αντιμετώπιση του προβλήματος, απέδωσε στην έλλειψη πολιτικού ενδιαφέροντος τη διαιώνιση της εκκρεμότητας της παράκαμψης Αγριάς -Λεχωνίων
Δεσμεύτηκε στις συζητήσεις με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες ότι θα είναι το πρώτο προσωπικό μέλημά του, αλλά και του Κυριάκου Βελόπουλου, η δρομολόγηση της υλοποίησης του έργου στην επόμενη κοινοβουλευτική θητεία τους.
Οι κάτοικοι της Αγριάς κατάλαβαν ότι μόνο με βουλευτές σαν τον Παύλο Μαρκάκη με γνώσεις, πείρα και αποτελεσματικότητα θα μπορέσουν να δουν το έργο να υλοποιείται και υποσχέθηκαν ότι στις εκλογές θα δώσουν την ψήφο τους για να εκλεγεί βουλευτής της Ελληνικής Λύσης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το