Αθλητισμός

Ρεκόρ και μετάλλια από τη Νίκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης

Στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης φιλοξενούνται από προχθές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών και οι Πανελλήνιοι Αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης.

Από την πρώτη ημέρα είχαμε Πανελλήνια ρεκόρ και ένα εξ αυτών ήρθε από τον Θανάση Μπαρτζώκα της Νίκης με επίδοση 22.27 στα 50μ. διπλά πέδιλα, που είναι η κορυφαία επίδοση στην κατηγορία των παμπαίδων Α’. Φυσικά ο Μπαρτζώκας ήρθε πρώτος στην κούρσα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Για τη Νίκη ήρθε και ένα χάλκινο μετάλλιο την Πέμπτη, αυτό της Λυδίας Παντελόγλου στα 200μ. διπλά πέδιλα κορασίδων με χρόνο 1.55.91. Με το σκουφάκι της Νίκης αγωνίστηκαν ακόμη η Αριέτα Γκουντούλα, 6η στα 200μ. διπλά πέδιλα κορασίδων, ο Βαγγέλης Σανίδας που ήταν 7ος στο αντίστοιχο αγώνισμα των αγοριών, οι Ιωάννης Κατοίκος και Θωμάς Λουκάκης που κατετάγησαν στην 15η θέση στα 200μ. και 50μ. επιφανείας αντίστοιχα, καθώς και η Φαίδρα Βασιλειάδη που ακυρώθηκε στα 50μ. επιφάνειας.

Στη χθεσινή δεύτερη ημέρα οι επιτυχίες για τη Νίκη συνεχίστηκαν, με την κατάκτηση δύο ακόμη χρυσών μεταλλίων και ενός χάλκινου. Ο Θανάσης Μπαρτζώκας ανέβηκε ξανά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρο, αφού πρώτευσε στα 100μ. διπλά πέδιλα παμπαίδων Α’ με 50.29. Το χρυσό μετάλλιο πήρε και η Λυδία Παντελόγλου στα 100μ. διπλά πέδιλα κορασίδων με χρόνο 50.95, ενώ την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Θωμάς Λουκάκης στα 100μ. Υ/Β. με 38.61.

Από εκεί και πέρα, 4ος ήταν ο Βαγγέλης Σανίδας στα 100μ. διπλά πέδιλα παίδων, 6η η Φαίδρα Βασιλειάδη στα 100μ. επιφάνειας παγκορασίδων Β’, 9η η Αρετή Γκουντούλα στα 100μ. διπλά πέδιλα κορασίδων και 14ος ο Γιάννης Κατοίκος στα 100μ. επιφάνειας παίδων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το