Ελλάδα

Λασίθι: Στη φυλακή ο 58χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος της 11χρονης ανιψιάς του

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 58χρονος από το Λασίθι που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 11χρονης ανηψιάς του.

Ο 58χρονος, φέρεται να παραδέχτηκε την κατηγορία της κακοποίησης, όχι όμως αυτή της ασέλγειας, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αναμένεται να ζητήσει ψυχιατρική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πρόνοια είχε στο παρελθόν καταγγείλει στην Εισαγγελία ότι η 11χρονη διαβιούσε σε κακές συνθήκες και είχε ζητηθεί παρέμβαση για το θέμα.

Ο 58χρονος, έχει μεγαλώσει το κορίτσι και έχει την επιμέλειά της, από τότε που πέθανε ο πατέρας της, καθώς η μητέρα της είναι τοξικομανής.

Ο θείος της ανήλικης φέρεται να κακοποιούσε το παιδί από την ηλικία των 8 ετών, ενώ κατηγορείται ότι τον τελευταίο περίπου ένα μήνα είχε προχωρήσει και σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού. Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

H ανήλικη, που φιλοξενείται προσωρινά στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η λύση που εξετάζεται είναι αυτή της μεταφοράς και παραμονής της σε δομή εκτός Κρήτης.

Πηγή:kathimerini

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το