Αθλητισμός

Με σοβαρότητα η Νίκη κόντρα στον Π.Ο. Φήκης

Στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος ρίχνεται την Κυριακή η Νίκη, έχοντας έναν θεωρητικά εύκολο αντίπαλο, τον Π.Ο. Φήκης. Οι «κυανόλευκοι» είναι το φαβορί για τη νίκη-πρόκριση, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν εντός του αγωνιστικού χώρου, δείχνοντας σοβαρότητα και μην υποτιμώντας το τρικαλινό συγκρότημα που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

 Στα Τρίκαλα δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν η Νίκη την Κυριακή στις 4 το απόγευμα. Στο πλαίσιο της γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος θα αναμετρηθεί με τον Π.Ο. Φήκης και φυσικά θα επιδιώξει να συνεχίσει στον θεσμό επικρατώντας του αντιπάλου της.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι η Νίκη θα αγωνιστεί με τον «αέρα» του φαβορί. Είναι μία επαγγελματική ομάδα που «χτίζεται» για να πρωταγωνιστήσει την Σούπερ Λιγκ 2, διαθέτοντας πολλούς ικανούς και έμπειρους παίκτες, ενώ ο Π.Ο. Φήκης αγωνίζεται στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική.

Όμως κανείς δεν απαγορεύει στους ανθρώπους του να κάνουν… όνειρα για μία μεγάλη έκπληξη και μάλιστα σε έναν θεσμό όπου οι εκπλήξεις καραδοκούν. Στη Νίκη το γνωρίζουν αυτό και δεν είναι διατεθειμένοι να το επιτρέψουν, με τον τεχνικό Αλέκο Βοσνιάδη να τονίζει συνέχεια στους παίκτες του ότι οφείλουν να δείξουν τη δέουσα προσοχή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το