Αθλητισμός

Την Πέμπτη αγωνίζεται ο Χρ. Βολικάκης στο Τόκιο

Έτοιμος για την τέταρτη παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ο αθλητής του Π.Ο. Βόλος Χρήστος Βολικάκης. Μετά τους Ολυμπιακούς σε Πεκίνο το 2008, Λονδίνο το 2012 και Ρίο το 2016 θα λάβει μέρος και στους Αγώνες του Τόκιο και συγκεκριμένα στο αγώνισμα του όμνιουμ στην ποδηλασία πίστας.

Ο 33χρονος πρωταθλητής βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, αφού θα αγωνιστεί την Πέμπτη 5 Αυγούστου. Συγγενείς, φίλοι, παιδιά του ΠΟ Βόλος, αλλά και εκ μέρους της ΕΟ Ποδηλασίας, ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Γρούβας είχαν στο αεροδρόμιο για το ξεπροβόδισμα του Χρήστου Βολικάκη, που συνοδεύεται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Λάμπρο Βασιλόπουλο και τον Ζαφείρη Βολικάκη.

«Με τέτοιους ανθρώπους δίπλα μου δεν έχω να φοβάμαι τίποτα.  Πάμε να δώσουμε τη μάχη μας και ό,τι είναι, με την βοήθεια του Θεού θα γίνει.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλου σας, η αγάπη σας μου δίνει δύναμη να παλέψω ακόμη πιο δυνατά» έγραψε ο Χρήστος Βολικάκης. Το αγώνισμα του όμνιουμ θα γίνει την Πέμπτη 5 Αυγούστου και το πρόγραμμα του σύνθετου αυτού αγωνίσματος έχει ως εξής: 09:30 Scratch Race, 10:27 Tempo Race, 11:07 Elimination Race, 11:55 Points Race.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το