Αθλητισμός

Στο ηλεκτρονικό μητρώο της ΓΓΑ ο Ολυμπιακός Βόλου – Ολοκληρώθηκε η εγγραφή του συλλόγου 

Ολοκληρώθηκε η εγγραφή του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο μητρώο της Γ.Γ.Α. Η διοίκηση του συλλόγου προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και μετά από έλεγχο από τις αρμόδιες υπηρεσίες πήρε την έγκριση για την ένταξη στο Μητρώο.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βολου αναφέρονται τα εξής:
«Η διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει με υπηρηφάνεια την ολοκλήρωση της εγγραφής του συλλόγου μας στο ηλεκτρονικό μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Ο σύλλογος μας μετά από μία επίπονη διαδικασία λόγω του μεγέθους του και των πολλών τμημάτων του, υπέβαλε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην σχετική πλατφόρμα που αφορούν τη νομιμοποίηση, την οικονομική διαχείριση και την αγωνιστική δραστηριότητα του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και μετά από τον έλεγχο τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες πήρε την έγκριση τους για την ένταξη στο Μητρώο.

Η διοίκηση χαιρετίζει το γεγονός της ολοκλήρωσης της εγγραφής στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που επιτεύχθηκε μετά από μία συλλογική προσπάθεια όλων των μελών του Δ.Σ. όπως και των υπευθύνων των τμημάτων που διατηρεί ο σύλλογος μας και που αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το υψηλό επίπεδο λειτουργίας και οργάνωσης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Νέες εργασίες στο προπονητικό κέντρο
Το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου στον Άγιο Γεώργιο Φερών συνεχώς εμπλουτίζεται με τη δημιουργία νέων χώρων, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να έχουν μεγαλόπνοα σχέδια, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου, στα πρότυπα των μεγάλων ομάδων.
Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος σχεδόν σε καθημερινή βάση δίνει το «παρών» στον Άγιο Γεώργιο και επιβλέπει από κοντά τις εργασίες, οι οποίες συνεχίζονται με γοργό ρυθμό, παρότι βρισκόμαστε σε περίοδο καραντίνας, λόγω του κορωνοϊού.
Ο εξωτερικός χώρος έχει διαμορφωθεί, τοποθετήθηκε περίφραξη, ενώ ανακαινίστηκε το γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται εντός το προπονητικού κέντρου. Παράλληλα, θα κατασκευαστεί γήπεδο τένις, ενώ στα σχέδια της διοίκησης είναι να δημιουργηθεί καφετέρια για τα μέλη της ομάδας, αλλά και τους φιλάθλους.
Το κτίριο που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο που ήδη έχει κατασκευαστεί έχει βαφτεί εξωτερικά και στην παρούσα φάση γίνεται η διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων. Όπως έχουμε τονίσει, στο εν λόγω κτίριο θα δημιουργηθεί γυμναστήριο, αίθουσα προβολής βίντεο και γραφεία.

Την περασμένη Παρασκευή τοποθετήθηκε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης για την παρακολούθηση των εγκαταστάσεων, καθώς και συναγερμός. Επίσης, ανακαινίστηκαν τα αποδυτήρια και αγοράστηκαν καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές, πλυντήρια και κλιματιστικά.
Η κατασκευαστική εταιρεία σύντομα θα προχωρήσει στην κατασκευή άλλων δύο γηπέδων με φυσικό χλοοτάπητα. Λόγω των καιρικών συνθηκών δεν είναι δυνατή η σπορά και ο γεωπόνος θα πρέπει να ανάψει το «πράσινο φως» για να προχωρήσουν οι εργασίες κατασκευής των δύο γηπέδων.
Στα μελλοντικά σχέδια των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι και η κατασκευή ξενώνων, καθώς και εστιατορίου για την ομάδα.
Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες, ο Ολυμπιακός θα έχει ένα πλήρες προπονητικό κέντρο για τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να δουλεύουν επαγγελματικά, με τη διοίκηση να προσφέρει όλες τις ανέσεις στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το