Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο Κρητικός που έσωσε την ζωή Νεοζηλανδού βετεράνου

Πριν από λίγες μέρες δημοσιοποιήθηκε η συγκινητική ιστορία μίας Νεοζηλανδής η οποία έψαχνε τους Κρητικούς που έσωσαν τη ζωή του παππού της το 1941, από τα γερμανικά στρατεύματα στη Μεγαλόνησο.
Εν τέλει η Emma Ebrahim μέσα σε 48 ώρες βρήκε τα παιδιά ενός εκ των Κρητικών ο οποίος διέσωσε τον παππού της και επικοινώνησε μαζί τους.

«Ω θεέ μου! Τρέμω… Βρήκα την οικογένεια! Δε χρειάστηκε παρά 48 ώρες για να τους βρούμε με τη βοήθεια όλων σας! Μιλώ τώρα με τη Μάρω και τη Λίλα Καλογερή. Είναι τα παιδιά του νεώτερου σε ηλικία αγοριού, του 17χρονου στη φωτό Νικόλα… Είναι ακόμα ζωντανός σε ηλικία 90 ετών και θυμάται τον παππού μου από το Καμπί… Μπορούμε να τον συναντήσουμε!» έγραψε πριν από λίγες ώρες την Παρασκευή σε νέα της ανάρτηση κατενθουσιασμένη η εγγονή του Άρθουρ Έρνεστ Ράιτ.

Η Emma Ebrahim σχεδιάζει ήδη ένα ταξίδι στην Κρήτη με τον σύζυγό της για να γνωρίσει την ελληνική οικογένεια. Για το μόνο που λυπάται είναι που δεν μπορεί να μοιραστεί τον ενθουσιασμό της με τον παππού της, καθώς πριν δύο εβδομάδες έφυγε πλήρης ημερών, από τη ζωή, λίγο πριν συμπληρώσει τα 100 του χρόνια.

Πηγή: zarpanews.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το