Τοπικά

Νίκος Παππάς από τον Βόλο: Νοστράδαμος της πολιτικής και της οικονομίας ο Κ.Μητσοτάκης

Νοστράδαμο της οικονομίας και της πολιτικής χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς, που βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στον Βόλο για την εκδήλωση με θέμα: «Συζητάμε και προχωράμε για τη δημιουργία του Προοδευτικού Πόλου σε Ελλάδα και Ευρώπη» που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας.

Ο κ. Παππάς εξέφρασε τη βεβαιότητά του για τελική του Ιάσονα Αποστολάκη στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών: “Ιάσονα είμαι βέβαιος ότι τα καλά λόγια που άκουσες σήμερα εδώ τα αξίζεις και αυτό θα φανεί και στις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών. Θα μπεις με ορμή στον δεύτερο γύρο και μετά θα τρίβουν όλοι τα μάτια τους.Κρατείστε σφιχτά στο χέρι το ψηφοδέλτιο του Ιάσονα Αποστολάκη για τον Δήμο Βόλου, του Νίκου Τσιλιμίγκα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοευτική Συμμαχία για τις ευρωεκλογές. Η νίκη θα είναι δική μας” δήλωσε.

Ο Κ. Μητσοτάκης αλλάζει ψέματα κάθε δύο ημέρες
Ο κ. Παππάς ανέφερε πως η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τον κ. Μητσοτάκη με κατανόηση. “Έχει εξελιχθεί σε ένα Νοστράδαμο της οικονομίας και της πολιτικής, έναν άνθρωπο που προβλέπει διαρκώς καταστροφές οι οποίες δεν έρχονται και αλλάζει αντιπολιτευτικές ιστορίες και ψέματα κάθε δύο ημέρες. Έχει να αντιμετωπίσει μια πραγματικότητα η οποία διαψεύδει όλα όσα είχε υποσχεθεί στους ανθρώπους που τον παρακολουθούν”.

Σημείωσε επίσης πως η χώρα έχει βγει από τα μνημόνια και πρόσθεσε πως οι δημοσιονομικές δυνατότητες έχουν αυξηθεί και τα θετικά μέτρα αυξάνονται και θα πολλαπλασιάζονται καθώς περνάει ο καιρός. Απαντώντας σε ερώτηση για τους επικριτές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζουν ότι εκτροχιάζεται τη χώρα, ο κ. Παππάς δήλωσε “Αυτό να βγουν να το πουν στον ελληνικό λαό που περιμένει δικαίως αυτή τη στιγμή να γευτεί τους καρπούς των προσπαθειών, που τις προσπάθειες τις έκαναν όλοι οι Έλληνες. Αν αντιτίθενται στα θετικά μέτρα, οφείλουν στη Βουλή να τα καταψηφίσουν, και όχι να γυρνούν γύρω γύρω από τον εαυτό τους. Ο λαός απαιτεί σοβαρότητα, συζήτηση επί της ουσίας και ο καθένας να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα
Αναφορικά με τις εθνικές εκλογές ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής ανέφερε ότι θα γίνουν μέσα στο 2019,  και συγκεκριμένα το Σεπτέμβριο ενώ δήλωσε πως οι ευρωεκλογές του Μαΐου δεν θα προκαλέσουν πολιτικές εξελίξεις:

“Αυτές οι ευρωεκλογές δεν είναι σαν αυτές του 2014. Το 2014 οι προγραμματισμένες βουλευτικές εκλογές απήχαν δύο χρόνια. Ούτε καν οριακά δεν μπορούν οι ευρωεκλογές να προκαλέσουν πολιτικές εξελίξεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και θα πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων όλα όσα προσπαθούν να πείσουν ορισμένα κέντρα της διαστρέβλωσης και όχι της ενημέρωσης για το τι πραγματικά συμβαίνει. Τα μηνύματα από τις συγκεντρώσεις μας είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Και αυτό θα έχουν όλοι τη δυνατότητα να το διαπιστώσουν πολύ σύντομα”.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το