Ελλάδα

Διαψεύδει ο Αυγενάκης ότι πιάστηκε στα χέρια με υποψήφιο στην Κρήτη

Διαψεύδει ο Λευτέρης Αυγενάκης τα ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι παραλίγο να έρθει στα χέρια με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ηρακλείου Γιάννη Δεικτάκη, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ψηφοδελτίου του «γαλάζιου» υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη.

«Βεβαίως υπήρξε ένταση στην κουβέντα μας αλλά όχι από πλευράς μου. Ουδέποτε είπα τις κουβέντες που μου αποδίδεται στο ρεπορτάζ σας. Το μόνο που είπα όταν τον χαιρέτισα ήταν: “Όπως σε σέβονται εσένα για τις επιλογές που έκανες πρέπει να σέβεσαι κι εσύ τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξης μας. Έκανες τις επιλογές σου, είναι απολύτως σεβαστές. Οι βαριές κουβέντες δεν βοηθούν κανένα, ούτε εσένα τον ίδιο. Προέχει η ενότητα του κόμματος. Η μάχη των μαχών είναι οι εθνικές εκλογές”», ανέφερε ο γραμματέας της ΝΔ.

Από την πλευρά του, με δήλωση του στο cretalive.gr, ο Γ.Δεικτάκης επέμεινε στη δική του εκδοχή, υποστηρίζοντας ότι δέχτηκε επίθεση από τον Λ.Αυγενάκη. «Οι καβγάδες δεν είναι του χαρακτήρα μου και ειλικρινά λυπάμαι για τη διάσταση που πήρε το χθεσινό επεισόδιο με τον κ. Αυγενάκη. Δεν είχα πρόθεση να σχολιάσω το σημερινό (9/4) σας δημοσίευμα αλλά με υποχρεώνει η δήλωση του κ. Αυγενάκη που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι στη χθεσινή εκδήλωση ο κ. Αυγενάκης μου επιτέθηκε δημοσίως αναφερόμενος στα αυτοδιοικητικά του Δήμου Ηρακλείου και με τη φράση «τα έχεις κάνει θάλασσα», στην οποία εύλογα νομίζω αντέδρασα», δήλωσε ο Γ.Δεικτάκης.

Νωρίτερα, η σελίδα cretalive.gr ήταν εκείνη που είχε αναδείξει το περιστατικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ένταση ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, όταν έφτασε στην εκδήλωση ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης. Στην δεύτερη γραμμή -πίσω του- συνάντησε τον περιφερειακό σύμβουλο και νυν υποψήφιο με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Λαμπρινού Γιάννη Δεικτάκη με τον οποίο είχαν ένα πολύ θερμό διάλογο, με αφορμή μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο κ. Δεικτάκης στην τηλεόραση CRETA και στην οποία είχε καταφερθεί κατά των χειρισμών της ΝΟΔΕ στο θέμα του δήμου Ηρακλείου!

«Τι είναι αυτά που λες… δεν ντρέπεσαι; Τα χεις κάνει θάλασσα!» είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο κ. Αυγενάκης στον κ. Δεικτάκη, που δεν άφησε το… γάντι να πέσει κάτω: «Εγώ να ντρέπομαι; Εσύ θα πρέπει να ντρέπεσαι που ταχεις κάνει όντως θάλασσα!» ανταπάντησε ο Δεικτάκης και σηκώθηκε από τη θέση του, με διάθεση να κινηθεί επιθετικά κατά του γραμματέα. Μα και ο Αυγενάκης φάνηκε να μην θέλει να αφήσει την κουβέντα να τελειώνει εκεί και οι δυο άνδρες ήλθαν πολύ κοντά με αποτέλεσμα να απειλείται και πιο θερμό (από το λεκτικό ) επεισόδιο!

Ο Μανόλης Κεφαλογιάννης που βρέθηκε στη μέση των δύο ανδρών, λειτούργησε τελικά πυροσβεστικά, υπενθυμίζοντας τους, να αφήσουν στην άκρη τις διάφορες τους και να θυμηθούν «πως εδώ βρεθήκαμε για τον Αλέξανδρο, δεν είναι η ώρα για τέτοια»! Τελικά το περιστατικό έμεινε εκεί, αλλά όσοι το αντιλήφθηκαν και δεν ήταν λίγοι, έμειναν έκπληκτοι αλλά και ανακουφισμένοι αφού τουλάχιστον δεν υπήρξαν και χειρότερα!

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το