Αθλητισμός

Μπάμπης Τουτουντζόγλου: Από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι είναι τελικός

Στην εκπομπή «Clasico» στο Ράδιο Ακρόαμα φιλοξενήθηκε ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου. Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ της Νίκης αναφέρθηκε στην αλλαγή προπονητή, στη σημασία του αγώνα με την Προποντίδα, ενώ επισήμανε ότι κάθε ματς από εδώ και στο εξής θα είναι τελικός για την παραμονή. Ο κ. Τουτουντζόγλου μίλησε για τα εξής θέματα:

Για τη λύση συνεργασία με τον Λάμπρο Πρέκα: «Έγινε μια αλλαγή προπονητή θεωρώντας ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα. Με τον Λάμπρο (σ.σ. Πρέκα) είχαμε μια άψογη συνεργασία εδώ και 2,5 χρόνια. Ο Λάμπρος πήρε από την ομάδα και η ομάδα πήρε από τον Λάμπρο. Θεωρώ πως ήταν ένα «διαζύγιο» μέσα σε πολύ φιλικά πλαίσια. Ο Λάμπρος έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε για την ομάδα και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Για την πρόσληψη του Γρηγόρη Γιασσάρη: «Από εκεί και πέρα έπρεπε να πορευτούμε στη Β’ Εθνική έχοντας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Επιλέξαμε τον Γρηγόρη Γιασσάρη, έναν προπονητή καταξιωμένο στις εθνικές κατηγορίες, με παρουσία στην Α2 και πολλές ανόδους. Έδειξε μεγάλη προθυμία να οδηγήσει την ομάδα στον στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή. Αυτά συμβαίνουν στις ομάδες. Θεωρούμε ότι είναι καλύτερη επιλογή για την ομάδα τη δεδομένη στιγμή».

Για τον αγώνα με την Προποντίδα: «Πλέον «σφίγγουν τα λουριά». Κάθε παιχνίδι που δίνουμε από εδώ και πέρα, το χαρακτηρίζω «τελικό», αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Προποντίδα Χαλκηδόνας. Είναι μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, δηλαδή την παραμονή. Βρίσκεται έναν βαθμό κάτω από εμάς και είναι ένα ματς από αυτά που λες ότι πρέπει να το πάρουμε. Γι’ αυτό για μένα έχει την αξία του τελικού. Το αποτέλεσμα είναι μόνο ένα για μένα και πρέπει να είναι νικηφόρο».

Για τους φιλάθλους: «Θα ήθελα να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο κλειστό Ν. Ιωνίας. Η ομάδα τον έχει ανάγκη σε αυτά τα ματς. Δεν έχω κανένα παράπονο από την παρουσία του κόσμου, αλλά στα δύσκολα πρέπει να έρθει και να βοηθήσει δίνοντας ενέργεια στους παίκτες. Στόχος είναι η παραμονή. Με «νύχια και δόντια» πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουμε πει ότι το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι ώστε να μπορούμε να πούμε ότι η αυτή ομάδα έχει πέσει. Πολλές ομάδες διεκδικούν τον στόχο της παραμονής κι αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το