Τοπικά

Eθελοντές από την Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου μοίρασαν δώρα σε παιδιά

Πλημμύρισε από κόσμο και παιδικές φωνούλες χθες το μεσημέρι η πλατεία Αγίου Νικολάου, όπου πραγματοποιήθηκε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα που απευθυνόταν σε παιδιά όλων των ηλικιών. Στον προαύλειο χώρο του Αγίου Νικολάου είχε στήσει τον πάγκο της η 10μελής ομάδα της Κουζίνας Αλληλεγγύης που μοίραζε δώρα σε παιδάκια.

Συγκεκριμένα, σε γιορτινούς ρυθμούς χθες το μεσημέρι η πλατεία Αγίου Νικολάου Βόλου με την καθιερωμένη Γιορτή των Παιδιών, ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα που απευθυνόταν σε παιδιά όλων των ηλικιών, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ξυλοπόδαρους, μάγο και λοιπούς εμψυχωτές – διασκεδαστές, μουσική και χορό. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Σχολές Χορού της Τέτας Γογούση και της Νίκυ Κρίσλοου.
Ακόμη στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου το «παρών» έδωσε και η Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου, για τέταρτη χρονιά, η οποία δώρισε παιχνίδια σε παιδάκια, δίνοντάς τα χαρά.

Η κ. Αγγελική Ιωαννίτη από την Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου τόνισε πως «για τέταρτη συνεχή χρονιά προσπαθούμε να βοηθήσουμε με έναν άλλον τρόπο τους φίλους και τους συμπολίτες. Μαζεύουμε όλη τη χρονιά δώρα για να τα μοιράσουμε τέτοιες μέρες. Μπορεί τα παιχνίδια να είναι μεταχειρισμένα, αλλά βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Τα παιχνίδια χωρίστηκαν για αγόρια, για κορίτσια και για μωρά και τα προσφέρουμε σε παιδάκια».

Η ίδια σημείωσε ότι «όλη η ομάδα της Κουζίνας Αλληλεγγύης, αποτελούμενη από 10 άτομα, συμμετέχει εθελοντικά και σκοπός είναι να δώσουμε χαρά στα παιδάκια, διότι το έχουν ανάγκη αυτές τις ημέρες»
Η κ. Αγγελική Ιωαννίτη κατέληξε ευχόμενη χρόνια πολλά, να είναι όλοι υγιείς και το 2019 να είναι καλύτερο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το