Αθλητισμός

Οδεύει προς Σεπτέμβριο η Γενική Συνέλευση του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη»

Προς Σεπτέμβριο οδεύει η Γενική Συνέλευση του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» που αναβλήθηκε, σύμφωνα με εκτίμηση του προέδρου Στέργιου Φάτση. Συγχαίρουν την ομάδα μπάσκετ του βολιώτικου συλλόγου για την άνοδο οι Γ.Σ. Βόλου και Αιολικός.
Την ερχόμενη Δευτέρα επρόκειτο να συγκληθεί η Γενική Συνέλευση του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Ωστόσο με προχθεσινή ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, επειδή η συνέλευση θα έχει απολογιστικό χαρακτήρα, να πάρει μια αναβολή, αφού θα προηγηθεί έλεγχος ελεγκτών-λογιστών, που θα τσεκάρουν ενδελεχώς τους οικονομικούς απολογισμούς όλων των τμημάτων.

Ο Στέργιος Φάτσης φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στον Blue Heart FM 105.1, όπου ανέλυσε τους λόγους, για τους οποίους η διοίκηση του συλλόγου πήρε την παραπάνω απόφαση. Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» διευκρίνισε ότι κάθε φορές που διενεργούνται εκλογές ψηφίζεται μια εξελεγκτική επιτροπή, που ελέγχει τους οικονομικούς απολογισμούς των τμημάτων.
Ωστόσο οι διοικούντες επιθυμούν να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια, τη στιγμή μάλιστα που εκπνέει η θητεία τους το 2019 και βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή στον σύλλογο. Οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν ως εξελεγκτική επιτροπή, όμως, είναι εθελοντές και δεν έχουν εξειδικευμένες γνώσεις περί των οικονομικών.

Γι’ αυτόν τον λόγο, λοιπόν, ορίστηκαν δύο ελεγκτές-λογιστές, οι οποίοι θα διεξάγουν ενδελεχή έρευνα στα τμήματα. Πρώτα θα έρθουν σε συνεννόηση με τους εφόρους, οι οποίοι θα διευκολύνουν το έργο τους και στη συνέχεια θα συντάξουν μια έκθεση, την οποία θα παραδώσουν στα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής.
Η εν λόγω επιτροπή θα φέρει την έκθεση αυτή στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης και θα την αναγνώσει, προκειμένου να ξέρουν τα μέλη του συλλόγου να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα τμήματα. Έτσι θα μπορούν να ψηφίσουν τους απολογισμούς γνωρίζοντας καλύτερα τα πράγματα.

Ο κ. Φάτσης εξέφρασε την άποψη ότι τέτοιοι έλεγχοι πρέπει να γίνονται πιο τακτικά, ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια στον σύλλογο. Επίσης έκανε την εκτίμηση ότι οι ελεγκτές-λογιστές δύσκολα θα προλάβουν να ολοκληρώσουν τον έλεγχο τον Αύγουστο. Έτσι, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου, όλα δείχνουν πως η Γενική Συνέλευση θα συγκλιθεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου, όταν θα είναι έτοιμα τα πάντα.

ΓΣ Βόλου και Αιολικός συγχαίρουν τη Νίκη για την άνοδο

Στις αρχές της εβδομάδας έγινε γνωστό πως η Νίκη κέρδισε την άνοδο στη Β’ Εθνική μπάσκετ, γεγονός που σκόρπισε χαρά τόσο στη Διοικούσα Επιτροπή του συλλόγου, όσο και στους φιλάθλους. Την ίδια στιγμή δύο σύλλογοι της πόλης μας, ο Γ.Σ. Βόλου και ο Αιολικός συγχαίρουν τους «κυανόλευκους» γι’ αυτή τη σημαντική διάκριση. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των δύο συλλόγων έχουν ως εξής:
Ο Γ.Σ. Βόλου: «Η διοίκηση του Γ.Σ. Βόλου συγχαίρει τη Διοικούσα Επιτροπή, τον επικεφαλής της κ. Χαράλαμπο Τουτουτζόγλου, το προπονητικό τιμ, καθώς και τους παίκτες του ΓΣΒ «Η Νίκη» για την επάξια άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική κατηγορία. Άνοδος βολιώτικης ομάδας σε ανώτερες κατηγορίες, μόνο καλό κάνει στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του βολιώτικου μπάσκετ».
Ο Αιολικός Βόλου: «Ο Αιολικός Βόλου συγχαίρει τη Νίκη Βόλου για την άνοδό της στη Β’ Εθνική κατηγορία. Συγχαίρει τους παίκτες, τους προπονητές, τη Διοικούσα Επιτροπή και όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Ευχή όλων είναι να βρεθεί ξανά η Νίκη Βόλου στα σαλόνια της Α1 Εθνικής κατηγορίας όπως το 1972 και το 1984».

Στηρίζει το μπάσκετ το Blue Club

Την πλήρη στήριξή του στην ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης δηλώνει το Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης». Με ανακοίνωσή του καλεί τους φίλους του βολιώτικου συλλόγου να συνδράμουν στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Διοικούσα Επιτροπή, προκειμένου να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο, καλώντας να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.
«Στηρίζουμε έμπρακτα το τμήμα μπάσκετ της ομάδας μας αγοράζοντας ένα διαρκείας είτε των 30 είτε των 50 ευρώ, τα οποία μπορείτε να τα βρείτε στα γραφεία του συνδέσμου μας Αναπαύσεως 27 απογευματινές ώρες. Να υπενθυμίσουμε ότι στο τμήμα μπάσκετ γίνεται μια σημαντική δουλειά, που φαίνεται και αγωνιστικά αλλά και οικονομικά, οπότε είναι ένας λόγος παραπάνω να είμαστε όλοι δίπλα και σε αυτή τη διοικούσα» υπογραμμίζουν τα μέλη του «κυανόλευκου» συνδέσμου.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το