Αθλητισμός

Αισιοδοξία για Ματθαίου στη Νίκη, ενώ ο Τζάθας αποτελεί παρελθόν 

Αισιοδοξία επικρατεί στη Νίκη για την παραμονή του Άγγελου Ματθαίου, καθώς τον πιστεύουν πολύ. Αποχαιρέτησε τη βολιώτικη ο Δημήτρης Τζάθας μέσω γραπτής του δήλωσης με την οποία εκφράζει την υπερηφάνεια του που φόρεσε τη φανέλα της.
Όπως είναι γνωστό, ένας από τους βασικούς άξονες του σχεδίου που έχει καταστρώσει η Διοικούσα Επιτροπή είναι να παραμείνουν στο έμψυχο δυναμικό ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τα «σπλάχνα» της Νίκης.
Ήδη αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν ο Νέτι Μέτσε, ο Σταύρος Βουρδάκης, ο Αλέξανδρος Σιώμος, ο Παύλος Τασιάς, ο Γιάννης Κουτσούκης και ο Περικλής Χρηστίδης, ενώ ο Φάντζιο Μπούις επιθυμεί και την παραμονή του Άγγελου Ματθαίου.
Ο νεαρός εξτρέμ διαθέτει πλούσιο ταλέντο και με εξαίρεση τους Μέτσε και Βουρδάκη, θεωρείται εκείνος που έχει τις περισσότερες παραστάσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε σε ματς του Κυπέλλου ΕΠΣΘ και Ερασιτεχνών, ενώ μπήκε αλλαγή και σε αγώνες πρωταθλήματος.
Ο Βέλγος προπονητής πιστεύει στην αξία του Βολιώτη ποδοσφαιριστή και έχει εισηγηθεί την παραμονή του. Η Διοικούσα Επιτροπή βρίσκεται σε επαφή μαζί του και επικρατεί αισιοδοξία ότι ο Ματθαίου θα συνεχίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Από εκεί και πέρα υπάρχει και ο Αλέξανδρος Τσιανάκας. Ο 18χρονος μέσος αρέσει στον Φάντζιο Μπούις, αλλά δυστυχώς πέρσι σταμάτησε στο μέσον της σεζόν. Κι αυτό γιατί αφοσιώθηκε στα μαθήματά του, καθώς ήταν μαθητής της Γ’ Λυκείου και στόχος του ήταν να περάσει σε κάποια πανεπιστημιακή σχολή μέσω τον Πανελλαδικών εξετάσεων.
Πλέον έχει ολοκληρώσει τις μαθητικές του υποχρεώσεις και θα έχει συνάντηση με τον Βέλγο προπονητή, προκειμένου να συζητήσουν για το τι μέλλει γενέσθαι. Πάντως σε γενικές γραμμές στην παρούσα φάση η Νίκη έχει αρκετούς γηγενείς στις τάξεις της, γεγονός που ικανοποιεί τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Τζάθας: Ευχαριστώ για το απίστευτο κλίμα στα αποδυτήρια
Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής από την περσινή ομάδα αποτελεί παρελθόν. Μετά τους Μάνο Γενιτσαρίδη και Παναγιώτη Κοντοέ, ήρθε η σειρά του Δημήτρη Τζάθα να αποχαιρετήσει τη Νίκη αναρτώντας ένα κείμενο στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook.
Εκεί ο νεαρός εξτρέμ τονίζει ότι αισθάνεται υπερήφανος που φόρεσε τη φανέλα της Νίκης και ευχαριστεί όλους με τους οποίους συνεργάστηκε την περασμένη σεζόν. Ομολογεί ότι το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν απίστευτο, ενώ εκφράζεται με εγκωμιαστικά σχόλια για τους φιλάθλους της Νίκης. Τέλος, εύχεται στη βολιώτικη ομάδα να αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες, όπου της αξίζει.
Η δήλωση του Δημήτρη Τζάθα αναφέρει τα κάτωθι: «Ένα ακόμη κεφάλαιο, μια ακόμη σύντομη ιστορία έφτασε στο τέλος της. Νιώθω μόνο υπερήφανος που φόρεσα τη φανέλα αυτής της ομάδας.
Θέλω με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργάστηκα, το προπονητικό τιμ, τους συμπαίκτες μου, τους φροντιστές, τους φυσικοθεραπευτές γι’ αυτό το απίστευτο κλίμα που βίωσα στα αποδυτήρια. Και περισσότερο απ’ όλα ευχαριστώ αυτόν τον απίθανο κόσμο που μας στήριξε σε όλη μας την προσπάθεια την περασμένη σεζόν και είμαι σίγουρος πως θα είναι ο 12ος παίκτης για να φτάσει η ομάδα πάλι εκεί που αξίζει να βρίσκεται.
Καλή συνέχεια σε όλους σας και πάλι ένα τεράστιο ευχαριστώ. Εις το επανιδείν λοιπόν…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το