Τοπικά

Γ.Γ. ΠΟΕ ΟΤΑ: «Η δημοτική αρχή Βόλου να λάβει μέτρα ώστε να μην θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές»

Στον Βόλο βρέθηκε σήμερα ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους ΟΤΑ Βασίλης Πετρόπουλος, ο οποίος καταδίκασε με δηλώσεις του την απάντηση που έδωσε η δημοτική αρχή Βόλου στη χθεσινή καταγγελία του τοπικού Συλλόγου για επτά εργατικά ατυχήματα το 2017 στον Δήμο Βόλου

Ο κ. Πετρόπουλος τόνισε ότι πρόκειται για ατυχήματα που έχουν καταγραφεί στην Επιθεώρηση Εργασίας και η δημοτική αρχή οφείλει να τοποθετηθεί σοβαρά και να ενημερώσει τους δημότες και τους εργαζόμενους σχετικά με τα μέτρα που προτίθεται να πάρει, ώστε η πόλη και ο Δήμος να μην θρηνήσουν ανθρώπινες ζωές.

Αντ’ αυτού, όπως είπε, η δημοτική αρχή εξαπέλυσε επίθεση σε συνδικαλιστικά στελέχη χρησιμοποιώντας ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς, γεγονός το οποίο χαρακτήρισε ως μια οργανωμένη προσπάθεια του Δήμου να χτυπηθεί το συνδικαλιστικό κίνημα.

Μάλιστα, ο κ. Πετρόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχουν σημειωθεί περισσότερα ατυχήματα από αυτά που έχουν καταγραφεί στην Επιθεώρηση Εργασίας, τα οποία ίσως να έχουν κρυφτεί «κάτω από το χαλί», όπως είπε.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το