Τοπικά

Επαναληπτικός διαγωνισμός για τη ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών του Δ.Βόλου

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η κατάρτιση των όρων για τη διεξαγωγή της δημοπρασίας του λούνα πάρκ που θα λειτουργήσει στην εμποροπανήγυρη του Δήμου Βόλου. Η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του χώρου ανέρχεται στα 42.000 ευρώ. Αρνητικά ψήφισε ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς ενώ από την πλευρά του ο Μιχάλης Μιτζικός ψήφισε λευκό.
Ο εκμισθούμενος χώρος έχει εμβαδόν 6.000 τ.μ, βρίσκεται στην περιοχή του Πανθεσσαλικού, και βορειοδυτικά των περιπτέρων όπου θα πραγματοποιηθεί η εμποροπανήγυρη έτους 2017, στο χρονικό διάστημα από 9 Ιουλίου έως 15 Ιουλίου και θα χρησιμοποιηθεί για την εγκατάσταση και λειτουργία λούνα παρκ από 1/7/2017 έως και 20/7/2017.
Επίσης εγκρίθηκε ομόφωνα το πρακτικό της διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού που αφορά την κτηνιατρική περίθαλψη αδέσποτων ζώων. Η περίθαλψη αφορά διάστημα ενός έτους από τη σύμβαση, ενδεικτικού προϋπολογισμού 39.990 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Παράλληλα εγκρίθηκε το πρακτικό για της Οικονομικής Επιτροπής για τη διενέργεια επαναληπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για τη ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών του Δήμου Βόλου για διάστημα τριών μηνών. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στις 74.375,20 ευρώ. Ωστόσο αποφασίστηκε η απευθείας ανάθεση ναυαγοσωστικής κάλυψης μέχρι ένα μήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί ο επαναληπτικός διαγωνισμός. Η διάρκεια της ανάθεσης θα ξεκινά από 1η Ιουνίου με καταληκτική ημερομηνία την ημερομηνία υπογραφής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βόλου και του οριστικού αναδόχου. Ο προϋπολογισμός για το χρονικό διάστημα των 30 ημερών δεν θα υπερβαίνει τις 19.565,22 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το