Κόσμος

Τρομοκρατική επίθεση Μάντσεστερ: Η συγκλονιστική επιστολή ενός πατέρα τριών κοριτσιών στην Αριάνα Γκράντε

Μία ανοικτή επιστολή στην Αμερικανίδα τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε, στη συναυλία της οποίας σημειώθηκε η τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, δημοσίευσε ο πατέρας τριών κοριτσιών, προκαλώντας συγκίνηση.

Στο γράμμα του, που δημοσίευσε στο Twitter, ο Αμερικανός παραγωγός ταινιών Πάτρικ Μίλσαπς λέει στην Αριάνα Γκράντε ότι είναι μέρος της οικογένειάς του και ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να απολογείται για όσα συνέβησαν στη συναυλία της. Είχε προηγηθεί μία ανάρτηση στο Twitter της 23χρονης τραγουδίστριας, όπου έγραφε ότι «λυπάται» και ότι είναι «συντετριμμένη».

Η συναυλία στο Μάντσεστερ Αρένα έγινε στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της Γκράντε, που η ίδια ανέβαλε έως τις 7 Ιουνίου, όταν και αναμένεται να δώσει παράσταση στο Παρίσι.
Ο Μίλσαπς ξεκίνησε το γράμμα του γράφοντας: «Αφού διάβασα ένα tweet που ανέβασες, φοβάμαι πως πρέπει να σε συνετίσω κορίτσι. Γι’ αυτό άκου και δέξου λίγη αγάπη από έναν πατέρα κοριτσιών. Βλέπεις, δεν είσαι περισσότερο υπεύθυνη για τις ενέργειες ορισμένων τρελών που διέπραξαν ένα έγκλημα απ’ ό,τι εάν συνέβαινε μία φυσική καταστροφή».

«Όταν και μόνο όταν είσαι έτοιμη, εκ μέρους όλων των πατεράδων που αγαπούν… που οι κόρες τους αγαπούν τη μουσική σου ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ», έγραψε ο Μίλσαπς στην τραγουδίστρια.

«Κάθε φορά που ανοίγεις το στόμα σου και μοιράζεσαι από το θεόσταλτο δώρο με τον κόσμο, κάνεις αυτόν τον κόσμο λιγότερο μίζερο», συνέχισε.

«Φρόντισε πρώτα τον εαυτό σου. Οι θαυμαστές σου θα παραμείνουν εδώ να σε περιμένουν», συμβούλευσε την Αριάνα Γκράντε ο πατέρας τριών κοριτσιών, ηλικίας 12, 12 και 13 ετών.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το