Τοπικά

Δικαστικά εναντίον της διοίκησης της ΔΕΥΑΜΒ και των μελών των πειθαρχικών συμβουλίων θα στραφεί ο Δ. Κουτσιφέλης

Σε χρονικό διάστημα δέκα ημερών ο π. διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών της ΔΕΥΑΜΒ κ. Κουτσιφέλης θα πρέπει να επιστρέψει στην εργασία του καθώς η Επιχείρηση πρέπει να εφαρμόσει την εκτελεστή δικαστική απόφαση δικαίωσής του, μετά την απόλυσή του.
Ο κ. Κουτσιφέλης ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον των μελών των πειθαρχικών συμβουλίων και της διοίκησης της ΔΕΥΑΜΒ που αποφάσισαν να απολυθεί παραβιάζοντας τους Νόμους και το Σύνταγμα καθώς δεν τον κάλεσαν ποτέ ούτε σε απολογία και δεν του χορήγησαν το φάκελο της υπόθεσης ώστε να γνωρίζει τους λόγους για τους οποίους τον κατηγορούσαν.
Ο κ. Κουτσιφέλης τόνισε ότι για κανένα πειθαρχικό παράπτωμα από όσα του καταλόγισαν δεν προβλεπόταν ποινή απόλυσης και σημείωσε ότι για όσα του καταλόγισαν σχετικά με τους χειρισμούς του στην υπόθεση της ΕΡΓΗΛ είχε κριθεί οριστικά και απαλλάχτηκε με δικαστικές αποφάσεις. Εάν η ΔΕΥΑΜΒ δεν εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση θα ζητήσει την προσωποκράτηση του Α. Γαλάτη και την για καταβολή 1000 ευρώ ημερησίως, όπως προβλέπει η απόφαση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το