Τοπικά

Γιος πυροβόλησε τον πατέρα του στην Ελασσόνα

Αίσιο, ευτυχώς, τέλος είχε ο οικογενειακός καυγάς μεταξύ πατέρα και γιου, τα ξημερώματα σε χωριό της Ελασσόνας, καθώς ο 57χρονος τραυματίσθηκε ελαφρά στο μέτωπο, πάνω από το μάτι, όταν τον πυροβόλησε ο 32χρονος γιος του.

Πατέρας και γιος διαπληκτίσθηκαν παρουσίας της συζύγου και μάνας, στις 2 τα ξημερώματα, για λόγους που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας. Η αντιπαράθεση των δυο ανδρών πήρε διαστάσεις όταν ο 32χρονος, κατά την ΕΛ.ΑΣ., πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο τον πατέρα του, προκαλώντας ένα «επιπόλαιο τραύμα» σύμφωνα με τους γιατρούς, στο μέτωπο πάνω από το αριστερό μάτι.

Ο 57χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για να επιστρέψει στη συνέχεια στο σπίτι του, αφού όπως προαναφέρθηκε το τραύμα από τη βολίδα, δεν ήταν σοβαρό.

Ωστόσο από την έρευνα των αστυνομικών, αποδείχθηκε ότι ο τραυματισμός του 57χρονου προήλθε από πυροβολισμό και δεν οφειλόταν σε άλλη αιτία. Ετσι ο 32χρονος συνελήφθη τελικά το μεσημέρι με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης ενώ αστυνομικοί του ΑΤ Ελασσόνας θα ερευνούσαν το σπίτι, προκειμένου να βρεθεί το αεροβόλο.

Πηγή: Ελευθερία

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το