Τοπικά

Συνάντηση του Αρ. Μπασδάνη με τον Σύλλογο Επαγγελματιών «Ξένιος Ζευς»

ΖΑΓΟΡΑ-2

Συνάντηση με επαγγελματίες του Ανατολικού Πηλίου είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, την προηγούμενη Παρασκευή, στη Ζαγορά.

Ο κ. Μπασδάνης παραβρέθηκε στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Συλλόγου Επαγγελματιών Ζαγοράς «Ξένιος Ζευς», δηλώνοντας πως το Επιμελητήριο βρίσκεται δίπλα τους για να προωθήσει τον αναπτυξιακό χαρακτήρα και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας συνόδευαν ο κ. Γρηγόρης Μαντάς, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Μαγνησίας – Β. Σποράδων, ο κ. Μιχάλης Σπανός, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Πρόεδρος του Μεταποιητικού Τμήματος και ο κ. Κώστας Ζιαμπάς, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Μαγνησίας – Β. Σποράδων.
Η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου έγινε δεκτή από τους επαγγελματίες με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Θανάση Μπαρούτα, να καλωσορίζει τους εκπροσώπους του Φορέα, τονίζοντας την σημασία που έχει η επίσκεψη για το «επιχειρείν» στην περιοχή.
Στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας αναφέρθηκε στις πολιτικές που ακολουθούνται για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.
Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για τη δημιουργία Οργανισμού Προβολής του Αεροδρομίου, την συνεργασία με το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου Κίνας, αλλά και την συμμετοχή σε στοχευμένες εκθέσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, είτε ως Επιμελητήριο είτε στηρίζοντας μεμονωμένα τους επιχειρηματίες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το