Ελλάδα

Η γυναίκα-μυστήριο και το παιχνίδι της μοίρας στη δολοφονία του 20χρονου φοιτητή

palini-ptoma
Στο σκοτάδι παραμένουν οι έρευνες της αστυνομίας σχετικά με τη δολοφονία του 20χρονου που βρέθηκε νεκρός στην Πεντέλη το πρωί του Σαββάτου, ενώ όπως όλα δείχνουν ο άτυχος φοιτητής γνώριζε τον δολοφόνο του.

Οι αρχές αναζητούν τώρα μια κοπέλα που ίσως ρίξει φως στην υπόθεση, καθώς οι τελευταίες φράσεις του 20χρονου πριν φύγει από το σπίτι του ήταν «μάνα φεύγω, πάω να δω την (κοπέλα) και κάτι φίλους».
Αυτά ειπώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαΐου και αμέσως μετά τα ίχνη του χάθηκαν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» οι αστυνομικοί αναζητούν τη συγκεκριμένη κοπέλα, προκειμένου να διαπιστώσουν αν πράγματι συναντήθηκαν το απόγευμα εκείνης της ημέρας και αν ναι, με ποιους ήρθε σε επαφή, λεπτομέρειες για τις κινήσεις του και αν είχε κάποια αντιπαράθεση με άλλα άτομα που μπορεί να οδήγησε στη δολοφονία του.
Η αστυνομία που αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη δολοφονία, εκτιμά ότι ο 20χρονος συναντήθηκε με τους δολοφόνους του σε άλλο σημείο και στη συνέχεια κατέληξαν στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός, στην περιοχή Άγιος Πέτρος. Το θύμα φέρεται να πήγε εκεί με την θέλησή του, γεγονός που δείχνει ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι ήταν γνωστός-οί του θύματος.
Ο άτυχος νεαρός δεν έχει ποτέ απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν, επομένως οι αστυνομικοί ψάχνουν στο σκοτάδι, ωστόσο η πιθανότητα το αγόρι να είχε μπλέξει με άτομα από τον κόσμο των ναρκωτικών κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος.
Παράλληλα σοκ προκαλεί το παιχνίδι που της μοίρας στον νονό του άτυχου νεαρού, ο οποίος όπως και ο πατέρας του εργάζεται στο ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νονός του 20χρονου ήταν ένα από τα μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο της δολοφονίας ώστε να παραλάβει τη σορό χωρίς να γνωρίζει την ταυτότητα του θύματος, ώσπου αντίκρισε τον 20χρονο και υπέστη σοκ.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το