Κόσμος

Βιετνάμ: Δίδυμα από διαφορετικούς… πατεράδες

didima

Διαφορετικούς πατεράδες ανακάλυψαν πως είχαν δίδυμα αδερφάκια στο Βιετνάμ όταν οι γονείς τους ζήτησαν να κάνουν τεστ DNA μετά από διαφορές που εντόπισαν μεταξύ των παιδιών τους.

Τα παιδιά, από την βόρεια επαρχία Χο Τσι Μινχ του Βιετνάμ, είναι δυο χρονών και διαφέρουν μεταξύ τους στα μαλλιά τους. Το ένα έχει παχιά, κυματιστά μαλλιά και το άλλο λεπτά και ίσια.

Τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας έκαναν τεστ DNA υπό τον φόβο πως μπορεί να τους έδωσαν λάθος μωρό στο μαιευτήριο, αναφέρει δημοσίευμά στην «Viet Nam News».

Το τεστ, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Γενετικής Ανάλυσης και Τεχνολογίας στο Ανόι, απέδειξε ότι τα δίδυμα είχαν την ίδια μητέρα.

Ο 34χρονος σύζυγος ήταν ο πατέρας ενός μόνο εκ των διδύμων.

Τα δίδυμα… δύο μπαμπάδων είναι μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση και φαίνεται πως είναι η πρώτη περίπτωση που καταγράφεται στο Βιετνάμ.

Ο Δρ Κιθ Έντλεμαν, διευθυντής μαιευτικής στο νοσοκομείο Mount Sinai στη Νέα Υόρκη, δήλωσε στο CNN ότι είναι δυνατό για μια γυναίκα να συλλάβει δίδυμα διαφορετικών πατεράδων μέσω δύο σεξουαλικών επαφών.

Το ωάριο μιας γυναίκας έχει διάρκεια ζωής μεταξύ 12 και 48 ωρών, δήλωσε, ενώ το σπέρμα μπορεί να διαρκέσει μεταξύ 7-10 ημέρες. Σε αυτό το χρονικό διάστημα είναι δυνατόν δύο ωάρια να γονιμοποιηθούν.
Πηγή: Independent

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το