Αθλητισμός

Δέρβος: Γέμισε από ταλέντο η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού

Η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Ελένη Παπαθανασίου, δεν παραβρέθηκε χθες στη Media Day λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και το προπονητικό τιμ εκπροσώπησε ο συνεργάτης της, Κώστας Δέρβος, ο οποίος υπογράμμισε τα κάτωθι:
«Φέτος η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού έχει ενισχυθεί αρκετά. Έχει γεμίσει ταλέντο και έχει αποκτήσει νεαρά κορίτσια, που είναι το κυριότερο.
Βασικός μας στόχος είναι να πρωταγωνιστήσει στα πανελλήνια πρωταθλήματα νεανίδων πρωταρχικά και ίσως κορασίδων. Από εκεί και πέρα θα επιδιώξουμε να κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο και στη γυναικεία ομάδα, ακόμη και την άνοδο στην Α2, έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες».
Από την πλευρά τους οι καλαθοσφαιρίστριες που ήταν παρούσες δήλωσαν:
Βασιλική Σιουμουρέκη: «Είμαστε μια ενισχυμένη ομάδα. Έχουμε στόχο την καλύτερη επίδοση σε όλα τα πρωταθλήματα. Μεταξύ μας έχουμε πολύ καλή «χημεία» και ευχόμαστε να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε χωρίς τραυματισμούς.
Κατερίνα Πολύζου: «Να είμαστε ενωμένες τη νέα χρονιά. Έχουμε θέσει πολύ υψηλούς στόχους, τους οποίους θα μπορέσουμε να πετύχουμε με συνεργασία και ομαδικότητα. Υπάρχει πολύ καλή «χημεία» μέσα στην ομάδα και έχουμε δημιουργήσει καλές σχέσεις και εκτός γηπέδου. Εύχομαι καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς για όλες τις αθλήτριες».
Βάλια Χούτα: «Εύχομαι να έχουμε μια πολύ δημιουργική χρονιά. Στην ομάδα υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα. Θα δουλέψουμε ενωμένες, έτσι ώστε να πετύχουμε κάθε καλύτερο στόχο».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το