Αθλητισμός

Μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ Βόλος η Novibet

Τον μεγάλο χορηγό της ΠΑΕ Βόλος για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Ξενία» ο πρόεδρος της ΠΑΕ και δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Η στοιχηματική εταιρεία Novibet θα είναι ο κεντρικός χορηγός στην φανέλα της ομάδας, για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους, με τον Αχιλλέα Μπέο να τονίζει πως ο Βόλος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μία τεράστια προσπάθεια και κάθε χρόνο παρουσιάζει βελτίωση, τόσο στον αγωνιστικό όσο και στο οργανωτικό τομέα. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος:

«Δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμη θα έχω τον διπλό τίτλο, του δημάρχου Βόλου και του προέδρου της ομάδας, που για πολλούς μπορεί να είναι ευχάριστο, αλλά συνάμα δύσκολο.
Ο Βόλος, πλέον, εκτός από όμορφη πόλη και νούμερο ένα προορισμός για όλους τους Έλληνες, έχει και μία πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο οργανωτικό.
Αυτό έχει να κάνει και με την προσέλκυση σπουδαίων εταιρειών-χορηγών, τόσο από την τοπική αγορά, όσο και από το διεθνή μάρκετινγκ.

Επειδή έχουμε ως στόχο να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, αυτός ήταν ένας λόγος που μια σοβαρή εταιρεία όπως είναι η Novibet επέλεξε να είναι ο κεντρικός χορηγός στη φανέλα του Βόλου. Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, έτσι ώστε να προσελκύουμε μεγάλους χορηγούς».

Ο δήμαρχος Βόλου καλωσόρισε τον εκπρόσωπο της Novibet, Χριστόφορο Μποζατζίδη και του έδωσε ως δώρο μια φανέλα της ομάδας, αφού τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία.

Μποζατζίδης: Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες με την ΠΑΕ Βόλος

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Chief Marketing Officer της Novibet Χριστόφορος Μποζατζίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν την εταιρεία να αναπτύξει χορηγική σχέση με την ΠΑΕ Βόλος, ως ο μεγάλος χορηγός της ομάδας:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σήμερα ανακοινώνουμε την χορηγική μας σχέση με την ΠΑΕ Βόλος. Για τα επόμενα δύο χρόνια θα είμαστε ο κεντρικός χορηγός της ομάδας. Όπως είπε ο δήμαρχος και πρόεδρος, η πορεία του Βόλου τα τελευταία χρόνια είναι ανοδική γι’ αυτό επιλέξαμε να συστρατευτούμε με την ΠΑΕ Βόλος που είναι μια ομάδα κόσμημα για τη Θεσσαλία. Μοιραζόμαστε ίδιες αξίες με την ΠΑΕ Βόλος και θέλουμε να προσελκύσουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Η Novibet είναι αρωγός σ’ αυτή την προσπάθεια, στηρίζει τον αθλητισμό και όχι μόνο. Υλοποιεί ένα πολύ μεγάλο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τα τελευταία χρόνια, το Giant Heart όπου ανακαινίζουμε αθλητικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στον Βόλο. Δεν είμαστε εδώ για να είμαστε μόνο χορηγός της ομάδας, θέλουμε να υλοποιήσουμε και δράσεις για την τοπική κοινωνία. Ξεκινήσαμε με μια σημαντική ενέργεια, μια δωρεά στο Ορφανοτροφείο του Βόλου, στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό, με σημαντική επιτυχία. Αυτό είναι μια αρχή. Θα συνεχίσουμε μαζί, σε συνεργασία με την ΠΑΕ Βόλος, με τον Δήμο Βόλου όσο μπορούμε να προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία. Επίσης θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε και την ομάδα να έχει μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα τα δύο επόμενα χρόνια. Πάμε μαζί, μια ομάδα, μία πόλη, καλή αγωνιστική χρονιά.

Είμαστε κοντά στον αθλητισμό και ο Βόλος είναι η τρίτη ομάδα από τη Σούπερ Λιγκ που είμαστε χορηγός. Έχουμε επιλέξει να στηρίζουμε ομάδες της περιφέρειας, οι οποίες όμως έχουν αναπτυσσόμενη πορεία. Ξεκάθαρα η πορεία του Βόλου τα τελευταία χρόνια δείχνει τη δυναμική της και έχουμε δει τον Βόλο να κοντράρει στα ίσια τους «μεγάλους» και συμμετέχει στα πλέι οφ. Έχουμε δει την ομάδα να κάνει μεγάλες νίκες. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό. Είναι και η ευρύτερη κοινωνία και η Θεσσαλία, την οποία θέλουμε να βοηθήσουμε να αναπτυχθεί».

Η εκδήλωση έκλεισε με τους ποδοσφαιριστές Τάσο Τσοκάνη, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Σαράντη Τσελεμπάκη να παρουσιάζουν τις νέες φανέλες της ομάδας, έχοντας ως κεντρικό χορηγό τη Novibet.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το