Αθλητισμός

Τα παιδιά του BC Volos έδωσαν αγώνες με την Ακαδημία του Άρη

Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε το BC Volos, όπου αγωνίστηκε με τα τμήματα υποδομής της ΚΑΕ Άρης. Στη συμπρωτεύουσα πραγματοποιήθηκαν έξι παιχνίδι εκ των οποίων τα τρία φιλοξενήθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Χαριλάου και τα άλλα τρία στο «Nick Galis Hall» (Αλεξάνδρειο).

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες ξεδίπλωσαν τις μπασκετικές τους ικανότητες και στα δύο γήπεδα προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους γονείς και τους φίλους των δύο ομάδων.

Η αποστολή έφυγε το πρωί της Κυριακής στις 07:30 από το πρώτο γυμνάσιο Νέας Ιωνίας με τρία λεωφορεία και έφθασε στην Θεσσαλονίκη στις 10:30. Τα παιχνίδια άρχισαν παράλληλα και στα δύο γήπεδα.

Μετά το τέλος του τελευταίου παιγνιδιού στο «Nick Galis Hall» οι γονείς και οι αθλητές μας είχανε την τύχη να γνωρίσουν από κοντά τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή και πρώην καθηγητή του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Ευστράτιο Βαμβακούδη. Ο κ. Βαμβακούδης μίλησε σε παιδιά και γονείς για τον Άρη, την ιστορία του και για τα οφέλη του αθλητισμού και του μπάσκετ γενικότερα στις μικρές ηλικίες.

Μετά το τέλος της ομιλίας του το BC Volos τίμησε τον κ. Βαμβακούδη με αναμνηστική πλακέτα όπως και την ΚΑΕ Άρης για την συνεργασία και την προσφορά της στην καλαθοσφαίριση.

Επίσης ο βολιώτικος σύλλογος πρόσφερε αναμνηστικά σε όλο το προπονητικό τιμ των τμημάτων με τα οποία αγωνίστηκε και στη συνέχεια όλοι μαζί επισκέφτηκαν το μουσείο του Άρη, γεγονός που ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους. Το BC Volos ευχαριστεί την υπεύθυνη της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Έλσα Παπαδοπούλου και τον υπεύθυνο της Ακαδημίας του Άρη, Δημήτρη Μήτσικα για την άψογη συνεργασία ώστε να υλοποιηθούν όλα όσα είχαν σχεδιαστεί.

Μετά το τέλος των αγώνων η βολιώτικη ομάδα επισκέφτηκε το εμπορικό κέντρο «Cosmos» για φαγητό και χαλάρωση.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς και τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες μας για το ήθος και τον σεβασμό που έδειξαν εντός και εκτός γηπέδων και φυσικά τους «τρείς» οδηγούς μας για την υποδειγματική τους συμπεριφορά. Συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη, σεβασμό, ήθος προγραμματισμό και οργάνωση στις μικρές παιδικές και νεανικές ηλικίες την προσπάθεια μας που αρχίσαμε το 2007. Για όσους ενδιαφέρονται τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 6946284232, 6947691002, 6973881647 και 6987048486 (γραμματεία)» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το BC Volos.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το