Αθλητισμός

“Διπλό” για τον Σαρακηνό στον Αλμυρό

«Διπλό» επί του Γ.Σ. Αλμυρού πανηγύρισε ο Σαρακηνός στο φινάλε του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Γιάννη Φασουράκη να επικρατεί 0-1 στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» και έτσι να παίρνει ρεβάνς για την ήττα στο α’ γύρο με 3-0.
Το μοναδικό γκολ στο ματς σημειώθηκε στο 35’ με πέναλτι που κέρδισε ο Καλαμάτας και αξιοποίησε ο Μπέικος. Στο α’ μέρος ο Σαρακηνός είχε και δοκάρι με τον Γκλαβίνη, ενώ ο ΓΣΑ απείλησε σε φάουλ του Αραπίτσα που εξουδετέρωσε ο Γράντας. Στο 58’ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Μιχόπουλος αστόχησε από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, ενώ για τους φιλοξενούμενους σέντρα-σουτ του Μπέικου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ντεμπούτο στην Α’ κατηγορία έκανε ο νεαρός Ρίζος του Γυμναστικού.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Λειβαδίτης, Μιχόπουλος, Αράπης, Πλαβός (18’ Μαυρογέννης), Ντόντα, Χριστοφορίδης (80’ Ρίζος), Κλουκουτάρας, Καρράς, Αραπίτσας, Γκάμπας, Θεοδωρόπουλος (73’ Επίσκοπος).
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Μπόλης, Αγγελής, Τσάνιος, Ράπτης, Σταματίου, Δημόπουλος (90’ Καρακασίδης), Καλαμάτας, Μπαρλαγιάννης, Μπέικος, Γκλαβίνης (63’ Καραγιάννης).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το