Ελλάδα

730 προσλήψεις εφοριακών και πτυχιούχων Πληροφορικής

assets_LARGE_t_183761_54740994_type13145

Την πρόσληψη 730 Ελεγκτών Εφοριακών και πτυχιούχων Πληροφορικής δρομολογεί άμεσα η Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Η υπηρεσία αναμένει την έγκριση του αιτήματος που έχει ήδη καταθέσει στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την κάλυψη των θέσεων ύστερα από γραπτό διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ.
Στόχος της Γ.Γ. είναι η ενίσχυση του ελεγκτικού μηχανισμού, προκειμένου από το 2017 να μπορούν να λειτουργήσουν περισσότερα συνεργεία.
Τις θέσεις των εφοριακών, οι οποίες εκτιμάται ότι θα είναι οι περισσότερες, θα καταλάβουν πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και, συγκεκριμένα, νομικών και οικονομικών σχολών και τμημάτων με ή χωρίς εργασιακή εμπειρία.
Οπως και σε προηγούμενους διαγωνισμούς, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν, επίσης, διδακτορικό δίπλωμα στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης, καθώς και εμπειρία στο Φορολογικό Δίκαιο, στην Πολιτική Δικονομία, στο Αστικό Δικονομικό Δίκαιο, στην Ελεγκτική ή στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική.
Επιπλέον, ζητούνται γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών Διαδικτύου και πολύ καλή γνώση της αγγλικής, γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας. Εξάλλου, θα πρέπει να διαθέτουν και μεταπτυχιακό τίτλο ετήσιας τουλάχιστον διάρκειας στα αντικείμενα: Φορολογικό Δίκαιο, Πολιτική Δικονομία, Αστικό Δικονομικό Δίκαιο, Ελεγκτική, Λογιστική ή Χρηματοοικονομική και διετή εμπειρία στα παραπάνω αντικείμενα.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το