Αθλητισμός

Ικανοποίηση στη Νίκη για την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας

 

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης στην Πορταριά, ενώ η διοίκηση δεν σταματά την προσπάθεια για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Οι «κυανόλευκοι» έχουν υψηλές φιλοδοξίες για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 στο οποίο θα έχουν μεγάλη στήριξη και από τον κόσμο της ομάδας, όπως φαίνεται από την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

 

Ο κόσμος της Νίκης ανέκαθεν στήριζε την αγαπημένη του ομάδα, αποτελώντας τον 12ο παίκτη της σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά και σε πάρα πολλά εκτός έδρας. Το ίδιο θα κάνει και τη νέα σεζόν, με τους «κυανόλευκους» να μετέχουν στη Σούπερ Λιγκ 2 και να φιλοδοξούν σε μία πορεία πρωταθλητισμού.

Ο Νίκη θα είναι αρκετά δυνατή και με τον κόσμο στο πλευρό της θα είναι δυνατότερη. Οι φίλαθλοι θα στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια και αυτό φαίνεται από την ανταπόκριση που έχει δείξει στην κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας. Αν και βρισκόμαστε στον Αύγουστο, αρκετοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους, γεγονός που ικανοποιεί τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Εδώ να θυμίσουμε ότι οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας αρχίζουν από τα 100 και φτάνουν τα 500 ευρώ. Φυσικά υπάρχουν και τα οικογενειακά εισιτήρια για να διευκολυνθούν οι γονείς που έχουν ανήλικα παιδιά, ώστε να παρακολουθούν μαζί τα παιχνίδια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το