Αθλητισμός

Έρχονται προτάσεις για Φαν Βέερτ και Φερνάντες;

Ο Φαν Βέερτ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν όχι μόνο στη ομάδα του Βόλου, αλλά γενικότερα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Είναι λογικό, ομάδες μεγαλύτερου βεληνεκούς από τον Βόλο να έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Ολλανδό πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, με 17 γκολ σε 31 παιχνίδια. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να τον κρατήσουν, από τη στιγμή που ο Φαν Βέερτ αποδείχθηκε «λίρα εκατό», όμως δεν θα είναι εύκολο να συμβεί αυτό.

Ο 32χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Βόλο, όμως, εφόσον έρθει πρόταση στην ΠΑΕ, η οποία να είναι ικανοποιητική, όσον αφορά το οικονομικό, η διοίκηση θα το συζητήσει. Δεν αποκλείεται σε 15-20 ημέρες να υπάρξει πρόταση για τον Φαν Βέερτ, ενώ το ίδιο ίσως συμβεί και με τον Πάολο Φερνάντες.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Βόλου, παίζοντας σε 27 παιχνίδια στην πρώτη του χρονιά στη Σούπερ Λιγκ (στα 25 ως βασικός), σημειώνοντας και πέντε γκολ, ενώ είχε και τρεις συμμετοχές και ένα γκολ στο Κύπελλο Ελλάδος. Στα 24 του χρόνια ο Φερνάντες έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και από το εξωτερικό, όμως όπως και στην περίπτωση του Φαν Βέερτ, ο παίκτης έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Βόλο. Για να αποχωρήσει από την ομάδα, θα πρέπει πρώτα να υπάρξει πρόταση, η οποία να ικανοποιεί οικονομικά την ΠΑΕ.

Στο μεταξύ, το προσεχές διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας για τη νέα χρονιά, αν κι αυτή προσδιορίζεται για την Δευτέρα 27 Ιουνίου. Το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 20 Αυγούστου, καθώς μάλιστα τον προσεχή Νοέμβριο (21/11 έως 18/12) θα διεξαχθεί στο Κατάρ το Μουντιάλ (πρώτη φορά στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου η διοργάνωση θα διεξαχθεί αυτή την εποχή).

Αναμένεται άμεσα να γίνει γνωστό το μέρος που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Θυμίζουμε, πως πέρυσι οι «κυανέρυθροι» είχαν μεταβεί στην Ολλανδία και δεν αποκλείεται και φέτος να προετοιμαστούν στη «χώρα της τουλίπας», καθώς έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τις συνθήκες προετοιμασίας, τα γήπεδα και γενικά από την όλη παραμονή της αποστολής στο αθλητικό κέντρο.

Πάντως, σε περίπτωση μεταβίβασης των μετοχών, θα αλλάξουν πάρα πολλά στην ομάδα, από τη νέα ιδιοκτησία, αλλά έχει συζητηθεί και η πιθανότητα παραμονής κάποιων στελεχών, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον Βόλο.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το