Τοπικά

Πρόγραμμα εορτασμού της πρωτοχρονιάς από την Π.Ε. Μαγνησίας

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν από την Π.Ε. Μαγνησίας, το φετινό πρόγραμμα εορτασμού της πρωτοχρονιάς έχει ως εξής:

Γενικός σημαιοστολισμός από της 8ης πρωινής μέχρι τη δύση του ηλίου, καθώς και φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ. των καταστημάτων Οργανισμών και των Τραπεζών.

Επίσημη έπαρση της Σημαίας στις 08.00 στο Μνημείο των Ηρώων, στην παραλία του Βόλου, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Βόλου.

Επίσημη Δοξολογία στις 11.30 στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Xοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. κ. Ιγνατίου.(Πέρας προσέλευσης επισήμων 11.25)
Τελετάρχης ορίζεται η κ.Μαρία Καραγεωργίου του αρμόδιου Γραφείου των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων.

Λόγω των εκτάκτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 σας γνωρίζουμε ότι ο φετινός εορτασμός θα γίνει σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρησή τους.

ΓΕΝΙΚΑ

α) Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος & Αλμυρού παρακαλείται να ρυθμίσει τα σχετικά με τη Δοξολογία.
β) Ο Δήμος Βόλου παρακαλείται να διαθέσει τη Φιλαρμονική του Δήμου.
γ) Οι Στρατιωτικές, Αστυνομικές, Λιμενικές και Δημοτικές Αρχές παρακαλούνται να ρυθμίσουν τα σχετικά με την παράταξη, την τάξη, την απόδοση τιμών, τη φωταγώγηση, το σημαιοστολισμό και την κίνηση των τροχοφόρων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το