Θ Plus

25 χρόνια Praktiker! Online διαγωνισμός μέσω της e-thessalia.gr  – Διεκδικήστε 2 δωροεπιταγές των €50

Η Praktiker Hellas συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα, συμβάλλοντας σημαντικά στην ελληνική οικονομία με ένα πανελλαδικό δίκτυο 15 καταστημάτων, ένα ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop, εξειδικευμένο τμήμα B2B, μια δυνατή ομάδα 1.400 εργαζομένων και σημαντικές περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις στο ιστορικό της.

Η ιστορία της Praktiker ξεκινάει με το πρώτο κατάστημά της το οποίο εγκαινιάστηκε το Νοέμβριο του 1991 στο Ελληνικό και αποτέλεσε το έναυσμα για τη δημιουργία του Νο. 1 δικτύου καταστημάτων για ιδιοκατασκευές στη χώρα, διαδίδοντας τη φιλοσοφία Do It Yourself – DIY στους Έλληνες. Η Praktiker Hellas, μέσω του δικτύου της, που εκτείνεται σε 90.000 τ.μ. αλλά και του e-shop της, εξυπηρετεί 6.000.000 πελάτες ετησίως, προσφέροντάς τους περισσότερα από 50.000 προϊόντα, ιδέες και λύσεις για το σπίτι, τον κήπο, τις κατασκευές, το αυτοκίνητο και τον ελεύθερο χρόνο.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 25 χρόνων λειτουργίας της, η εταιρία υλοποιεί σειρά εορταστικών δράσεων πανελλαδικά. Για τους φίλους και πελάτες της στη Θεσσαλία, διοργανώνει online διαγωνισμό μέσω της e-thessalia.gr.

Δυο τυχεροί αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν από 1 δωροεπιταγή αξίας €50, για αγορές σε καταστήματα Praktiker.

Μοιραστείτε την πιο όμορφη ανάμνηση από τα 25α γενέθλια σας  και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό διεκδικώντας μία δωροεπιταγή που θα σας προσφέρει χρήσιμα και πρακτικά δώρα για το σπίτι σας.

Στείλτε μας e-mail στο [email protected] γράφοντας λίγα λόγια για το πώς γιορτάσατε την ημέρα των 25ων γενεθλίων σας και μπείτε στην κλήρωση για τις δωροεπιταγές (απαραιτήτως θα πρέπει να αναφέρονται τα στοιχεία σας: ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό).

Η κλήρωση θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, παρουσία δικηγόρου, στα γραφεία της «Θεσσαλίας».

Τα ονόματα των τυχερών θα αναρτηθούν στην e-thessalia.gr και η Praktiker θα επικοινωνήσει μαζί τους για να παραλάβουν το δώρο τους.

Praktiker: Εδώ και 25 χρόνια το κλειδί για το σπίτι σου!

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το