Τοπικά

Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας για την επίθεση σε Σιδερόπουλο: Τον χτυπούσαν με σιδηρολοστούς, καδρόνια και κλωτσιές

sideropoulos

Τυχερός στην… ατυχία του φάνηκε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών κ. Χρήστος Σιδερόπουλος μετά την πρωτοφανή και άνανδρη επίθεση που δέχθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής από αναρχικούς έξω από τη βουλή.

Ο κ. Σιδερόπουλος νοσηλεύεται σήμερα εκτός κινδύνου για τρίτη ημέρα στο ΚΑΤ στην Αθήνα, με κάταγμα περόνης στο ένα πόδι για το οποίο του έχει ήδη τοποθετηθεί ειδικός νάρθηκας, αλλά και αρκετούς μώλωπες κυρίως στο κεφάλι από τα δεκάδες χτυπήματα που δέχθηκε.

«Με τόσα χτυπήματα που δέχθηκε είναι τυχερός που ζει» σχολίασε στο onlarissa.gr άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Λαρισαίου, παραθέτοντας μάλιστα τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του μία δημοσιογράφος ανταποκρίτρια ξένου πρακτορείου, η οποία υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος.

Ακόμη και η ίδια η δημοσιογράφος δεν έκρυψε την απορία της για το μέγεθος της επίθεσης, εξηγώντας πως είδε ανθρώπους να επιτίθενται στον Χρήστο Σιδερόπουλο «με σιδερολοστούς, καδρόνια και κλωτσιές στα πλευρά..»

Ο ίδιος ο κ. Σιδερόπουλος πάντως δείχνει πως για μία ακόμη φορά βγαίνει δυνατός από μία μάχη η οποία όμως ήταν άνανδρη. Στο πλευρό του είναι από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του ενώ εκατοντάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης απ’ όλη τη χώρα.

Με βάση την πορεία της υγείας του, δεν αποκλείεται σήμερα ή αύριο να λάβει εξιτήριο.

Αυτό που απομένει τώρα είναι να αποδείξουν οι αρμόδιοι μηχανισμοί ότι όντως ζούμε σε ένα κράτος δικαίου…

Πηγή www.onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το