Ελλάδα

«Σφαγή» στις κρίσεις υποστρατήγων της ΕΛΑΣ – Αλλάζουν σε βάθος την επετηρίδα

kriseis1708

«Σφαγή» φαίνεται ότι γίνεται στις κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών της ΕΛΑΣ από το Συμβούλιο… που βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι αυτή την ώρα.

Μετά τις τοποθετήσεις των νέων αρχηγών της ΕΛΑΣ, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής, ακολουθούν οι κρίσεις για τις υπόλοιπες θέσεις στην κορυφή της ηγετικής πυραμίδας των σωμάτων ασφαλείας.

Ως γνωστόν, πρέπει να πληρωθούν 4 θέσεις αντιστρατήγων της ΕΛΑΣ εκ των οποίων οι δύο θα γίνουν υπαρχηγοί. Από την μέχρι τώρα πρακτική, οι κρίσεις δεν είχαν φτάσει τόσο βαθιά προκειμένου να αναδειχθούν οι θέσεις αντιστρατήγων. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr αποστρατεύτηκαν ήδη οι 3 αντιστράτηγοι Κατριαδάκης, Σοφιός και Μιχαιρίνας και προχωρά η αναζήτηση στην επετηρίδα, η οποία αποτελείται από 20 υποστρατήγους, μεταξύ των οποίων και ο Μανώλης Σφακιανάκης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς και η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη. Η υποστράτηγος, γνωστή από την συνδρομή της στο μεταναστευτικό στην Κω, αν προαχθεί θα είναι η πρώτη γυναίκα αντιστράτηγος στην Ελλάδα.

Κάποιοι εξ αυτών θα προαχθούν στις 4 προαναφερθείσες θέσεις.

Όπως έλεγαν στο iefimerida.gr πηγές της ΕΛ.ΑΣ, αν οι κρίσεις των υποστρατήγων φτάσουν σε τέτοιο βάθος, οι κρίσεις που ακολουθούν για αστυνομικούς διευθυντές οι οποίοι θα προαχθούν σε ταξιάρχους, θα φτάσει πολύ χαμηλά στην επετηρίδα, αγγίζοντας ακόμη και τον αριθμό των 90 ή 10ο.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το