Τοπικά

Προγράμματα εκπαίδευσης από το ΚΕΚ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει προγράμματα εκπαίδευσης με τίτλους:

• «Μεθοδολογία συγγραφής επιστημονικών εργασιών»
Διάρκεια του προγράμματος: 100 ώρες/1 μήνας. Το Πρόγραμμα πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, Νοέμβριο (1η περίοδος), Μάρτιο (2η περίοδος) και Μάιο (3η περίοδος), και όλα τα μαθήματα θα διεξάγονται διαδικτυακά. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, σε υποψήφιους διδάκτορες ΑΕΙ και ΤΕΙ της ημεδαπής ή/και αλλοδαπής και γενικά σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να εξοικειωθεί με τις τεχνικές και τα μεθοδολογικά εργαλεία που διέπουν την αποτελεσματική συγγραφή και ολοκλήρωση εργασιών ακαδημαϊκού επιπέδου.
Αιτήσεις συμμετοχής: Δευτέρα 11/01/2016 έως και Πέμπτη 26/02/2015
• «Ψυχογλωσσική υποστήριξη ατόμων με ειδικές ανάγκες»
Διάρκεια του προγράμματος: 500 ώρες/4 μήνες. Θα πραγματοποιείται σε ετήσια βάση κάθε Μάρτιο. Πρόκειται για εξ αποστάσεως εκπαίδευση – ασύγχρονη τηλεκπαίδευση (με δυνατότητα εγγραφής μετά την ημερομηνία έναρξης και οποιαδήποτε χρονική στιγμή μέχρι την λήξη του προγράμματος). Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, σε υποψήφιους διδάκτορες ΑΕΙ και ΤΕΙ της ημεδαπής ή/και αλλοδαπής και γενικά σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να εξοικειωθεί με θέματα υποστήριξης ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.
Αιτήσεις συμμετοχής: Δευτέρα 11/01/2016 έως και Παρασκευή 19/02/2016

Για τα προγράμματα μπορούν να γίνονται αιτήσεις καθ’ όλη την περίοδο διάρκειάς τους καθώς διεξάγονται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως και οποιαδήποτε στιγμή κάποιος εγγραφεί μπορεί να διαβάζει και όλα τα προηγούμενα μαθήματα που θα βρίσκονται αναρτημένα στην πλατφόρμα μέχρι το τέλος των προγραμμάτων, τον Ιανουάριο και τον Απρίλιο αντίστοιχα.

Επιστημονική υπεύθυνη των Προγραμμάτων είναι η Καθηγήτρια Γλωσσολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Γεωργία Ανδρέου, η οποία έχει και τη συνολική ευθύνη για το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την παρακολούθηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Πληροφορίες:
Δρ. Ιωάννης Γαλαντόμος: [email protected] & [email protected] (κατά προτίμηση) ή στο τηλέφωνο 6945 719410 (Παρασκευή έως Κυριακή 11:00-14:00)
Κατάθεση αιτήσεων – Γραμματεία Κ.Ε.Κ. Π.Θ.: Γιαννιτσών & Λαχανά, Παλαιά, Συγκρότημα Τσαλαπάτα, 38334 – Βόλος, Τηλ: 2421006367, fax: 2421006487, e-mail: [email protected]

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το