Τοπικά

Σοβαρά επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού μεταξύ δημοτικής αρχής και εργαζομένων

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αψιμαχίες και προπηλακισμοί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού μετά από καταγγελία του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας για τη συμπεριφορά του Δημάρχου Δημ. Εσερίδη κατά των δημοτικών υπαλλήλων χθες το βράδυ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του www.almyrosinfo.gr

Μετά από μια σκληρή επιστολή-καταγγελία που κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ στην οποία κατηγορεί το δήμαρχο για φασιστικές πρακτικές και μεθοδεύσεις, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ζήτησαν να συζητηθεί το ζήτημα πριν τα θέματα της ημερησίας διάταξης.

Ο πρόεδρος κ. Καλλές αρνήθηκε να θέσει το θέμα προς συζήτηση, λέγοντας ότι δεν είναι στη δικαιοδοσία του Δ.Σ. η συμπεριφορά του δημάρχου.

ALMYROS KAYGAS

Στη συνέχεια, όταν εκπρόσωπος των εργαζομένων κατηγόρησε την ομάδα πλειοψηφίας για συμπεριφορές που παραμπέπουν σε χούντα, δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας τον προπηλάκισαν και χρειάστηκε η συνδρομή του δημοτικού υπαλλήλου κ. Βασιλάκου για να μην έρθουν στα χέρια.

H αντιπροσωπεία των εργαζομένων αποχώρησε, ενώ η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θάλεια Σταχτου έκανε δηλώσεις στο almyrosinfo.gr, στις οποίες κατήγγειλε την συμεριφορά τηs δημοτικής αρχής και τόνισε ότι ο κ. Γκόβαρης τους έστειλε στο διάολο, ενώ ο κ. Ρούσσας ζήτησε να έρθει η αστυνομία για να τους πετάξει έξω.

kataggelia

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το