Αθλητισμός

Δεν άντεξε ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία – Ηττα (68-81) από την Ολντενμπουργκ

paoki_5

Η απουσία του Σοφοκλή Σχορτσανίτη και η κούραση επηρέασαν τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε άνετα με 68-81 από την Ολντενμπουργκ στην Πυλαία, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των «32» του Euro Cup.

Eμεινε η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο 1-2 ρεκόρ, «πετώντας» τη νίκη κόντρα στη Λιμόζ την περασμένη εβδομάδα και έδειξε πως επηρεάστηκε από την απουσία του Σοφοκλή Σχορτσανίτη και την κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες, θέλοντας τη νίκη στη Γερμανία την επόμενη εβδομάδα, ώστε να ξαναπάρει πίσω το πλεονέκτημα που έχασε και να γίνει αυτός το φαβορί για την πρόκριση στους «16», κάτι για το οποίο έχουν πλεονέκτημα τώρα οι φιλοξενούμενοι.

Το ματς ήταν ντέρμπι στην πρώτη περίοδο, όμως στη δεύτερη ένα σερί της Ολντενμπουργκ 7-0 έφερε το +9 και ένα άλλο 11-0 έφερε το +15 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη των Γερμανών, αφού η διαφορά έφτασε και στο +22 στη συνέχεια.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Κβάλε με 15 και Κράμερ με 12 πόντους, ενώ από τους «ασπρόμαυρους» ξεχώρισε ο Χάτσερ με 17 πόντους.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το