Τοπικά

Διάλεξη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Νέα Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και Ανάπτυξη”

dialexi

Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η ένατη διάλεξη του σεμιναρίου του διατμηματικού μεταπτυχιακού προγράμματος «Νέα Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και Ανάπτυξη». Ομιλητής θα είναι ο κ. Τζιωρτζιώτης Κωνσταντίνος, CEO της Βιολάντα Α.Ε- Βιομηχανίας Μπισκότων με θέμα: «Ανταγωνιζόμενη μεγάλους παίκτες».

H διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Α2 του τμήματος Μηχ. Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, ώρα 7.00 μμ. ακριβώς και είναι ανοικτή στο κοινό.
Το θέμα των σεμιναρίων είναι “Διαχείριση της αλλαγής” και σκοπός είναι η ανάπτυξη προβληματισμού σε θέματα διαχείρισης αλλαγής σε διάφορα επίπεδα: νοοτροπίας, ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων και εμπειρίας, αναδιοργάνωσης, αλλαγής στρατηγικής (pivot), αλλαγής του ανταγωνιστικού τοπίου, μετασχηματισμού του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, αλλαγής των ρόλων των φορέων κ.ο.κ.

Το πρόγραμμα διοργανώνεται από τα Τμήματα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Οικονομικών Επιστημών και Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το