Αθλητισμός

Στη μάχη του Κυπέλλου Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

osfp708_31

Σήμερα ολοκληρώνονται τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να αγωνίζονται εκτός έδρας κόντρα σε Χανιά και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η εβδομάδα Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Κρήτη από τον ΑΟΧ και ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στους Ζωσιμάδες από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές από τον Μάρκο Σίλβα κάτι που φάνηκε και από τις επιλογές στην αποστολή που ταξίδεψε στα Χανιά. Ο Πορτογάλος αναμένεται να ξεκινήσει με τους Καπίνο, Αυλωνίτη, Σιόβα, Σαλίνο, Τσιμίκα, Καμπιάσο, Ζντιέλαρ, Κολοβό, Πάρντο, Σεμπά και Ιντέγε.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός, δύο ώρες μετά θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αντρέα Στραματσιόνι δεν αναμένεται να κάνει τόσες πολλές αλλαγές στην 11άδα του αφού το έργο των πράσινων θα είνα σαφώς πιο δύσκολο. Το τριφύλλι αναμένεται να ξεκινήσει με τους Κοτσόλη, Κουτρουμπή, Σάντσεθ, Βέμερ, Πράνιτς, Εσιέν, Ζέκα, Αμπέντ, Καλτσά, Καρέλη και Μπεργκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της 3ης φάσης

Τρίτη (05/01)
Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης 0-3
Βέροια – Ηρακλής 0-1

Τετάρτη (06/01)
Πλατανιάς – Ατρόμητος 0-0
Εργοτέλης – Πανιώνιος 0-1
Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-1
Καλλονή – ΠΑΟΚ 2-1

Πέμπτη (07/01)
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός (15:00)
Χανιά – Ολυμπιακός (17:15)

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το