Τοπικά

Φοβερό τροχαίο στη Λαρίσης με θύμα έναν 41 χρονο άνδρα από τον Αλμυρό

TROXAIO

Έχασε τη ζωή του σήμερα το μεσημέρι  στην οδό Λαρίσης ένας 41 χρονος, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με το πίσω μέρος σταθμευμένης  νταλίκας.

Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου. Πρόκειται για τον Χρήστο Μπουκώρο, πατέρα δύο παιδιών και πρώτο ξάδελφο του βουλευτή Μαγνησίας.

Ο 41 χρονος που φορούσε ζώνη κατευθυνόταν προς Λάρισα. Στο τμήμα μεταξύ του Περιφερειακού και του κοιμητηρίου «Κούκος» έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πιθανότατα γιατί έπεσε σε λακκούβα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως από τη σύγκρουση έσπασε τον αυχένα του.

H κηδεία του άτυχου 41χρονου θα γίνει αύριο στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Αλμυρό.

TROXAIO 2

BOYKOROS 2

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο:

Σήμερα (30-12-2015) και περί ώρα 16.00, στο 4ο χλμ. της Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του, περιστράφηκε και προσέκρουσε σε ευρισκόμενο σε στάση επικαθήμενο Δ.Χ. ελκυστήρα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου.

Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το