Κόσμος

Στόχος των τζιχαντιστών στο Bataclan ήταν ο τραγουδιστής του συγκροτήματος -Αυτόν έψαχναν οι καμικάζι

bata-708_1

Δεν σταματούν να έρχονται στο φως συγκλονιστικά στοιχεία από την επίθεση των τζιχαντιστών στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με στοιχεία της δικαστικής έρευνας που δημοσίευσε η Figaro, οι καμικάζι που πλημμύρισαν στο αίμα το Bataclan ήθελαν να δολοφονήσουν τον τραγουδιστή των Eagles of Death Metal, Τζέσε Χιούζ.

bata1

Η αποκάλυψη σοκάρει. Οι δολοφόνοι τη στιγμή που ξεκίνησε το μακελειό φώναζαν «Που είναι ο τραγουδιστής; Που είναι οι Γιάνκηδες;». Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα ο 43χρονος Χιουζ και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος έτρεξαν να φύγουν από τη σκηνή, οι δράστες γάζωναν όποιον έβλεπαν μπροστά τους και ένας από αυτούς φώναξε: «Που είναι ο τραγουδιστής; Που είναι οι Γιάνκηδες;».

bata2

Χιουζ: Αν και τον φωνάζουν «Διάβολο» είναι αφοσιωμένος Χριστιανός
Οπως γράφει και η Daily Μail ο Χιούζ είναι αφοσιωμένος Χριστιανός αν και το παρατσούκλι του είναι Διάβολος, ενώ είναι ένθερμος υποστηρικτής της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ. Μάλιστα σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η Λύτρωση του Διαβόλου», που παίχτηκε λίγο πριν από την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, ο… καλός Χριστιανός Χιούζ απειλεί με σωματική βία όποιον αντιτίθεται στη Δεύτερη Τροπολογία του αμερικανικού Συντάγματος, η οποία προστατεύει το δικαίωμα στην οπλοκατοχή.

bata3

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το