Κόσμος

Ομπάμα: Τελειώνετε με τις ερωτήσεις, θέλω να δω το Star Wars

Taiwan Star Wars

Από την φρενίτιδα για το νέο επεισόδιο της επικής σειράς ταινιών «Πόλεμος των Άστρων», δεν εξαιρείται όπως φαίνεται ούτε ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος…παράτησε τους δημοσιογράφους κατά την συνέντευξη τύπου στον Λευκό Οίκο, λέγοντας: «θέλω να δω το Star Wars».

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν κράτησε τα προσχήματα. Προέτρεψε τους δημοσιογράφους κατά την συνέντευξη τύπου στον Λευκό Οίκο να συντομεύουν με τις ερωτήσεις γιατί όπως είπε ήθελε να παρακολουθήσει τη νέα ταινία του Πολέμου των Άστρων σε μια ειδική προβολή που διοργανώθηκε για συγγενείς ανθρώπων που σκοτώθηκαν στο Ιράκ.

Με την είσοδο του R2-D2 ασχολήθηκε η Μισέλ Ομπάμα, ενώ ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζος Έρνεστ φωτογραφήθηκε γελώντας με δυο storm troopers που εισέβαλαν στην συνέντευξη τύπου «αιφνιδιάζοντας» τους παρευρισκόμενους.

Ενδεικτικό της φρενίτιδας που επικρατεί γύρω από το νέο επεισόδιο της επικής σειράς, που τιτλοφορείται «Η δύναμη ξυπνά» είναι όχι μόνο οι ατέλειωτες ουρές των φανατικών οπαδών έξω από τους κινηματογράφους, αλλά και το γεγονός ότι ένα ζευγάρι από την Αυστραλία επέλεξε να παντρευτεί στο Χόλιγουντ με τις ευλογίες των ηρώων της ταινίας και μάλιστα η νύφη έχρισε τον γαμπρό, σύζυγό της, με το φωτόσπαθο.

newego_LARGE_t_1101_54612892

Οι εισπράξεις της ταινίας για την Παρασκευή ανέρχονται στα 250 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ενώ αναμενόταν να σπάσει τα ταμεία και σήμερα σε ΗΠΑ και Καναδά.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το