Τοπικά

Μπατζιάκας: Δεν διώχνουμε τον ανάδοχο-Υπερβολές όσα λέγονται για το καταφύγιο αδεσπότων

ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ-3

Οι εικόνες με το κολαστήριο των αδεσπότων στις Γλαφυρές μπορεί να έκαναν τον γύρο του κόσμου και ο ανάδοχος να καταδικάστηκε από τη δικαιοσύνη, αλλά ο Τάσος Μπατζιάκας –αρμόδιος αντιδήμαρχος-μιλά για υπερβολές των Μέσων Ενημέρωσης.

«Η απόφαση που εκδόθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και επέβαλε ποινή στον ανάδοχο Ν. Πολύζο δεν είναι τελεσίδικη, καθώς ο κ. Πολύζος έχει ήδη ασκήσει έφεση κατά της αποφάσεως αυτής, η οποία θα εκδικαστεί στο Εφετείο Λάρισας. Για το λόγο αυτό δεν υπάρχει λόγος έκπτωσής του.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση των ζώων και τις συνθήκεςπου υπάρχουν στο Δημοτικό Καταφύγιο των Γλαφυρών, σας ενημερώνουμε πως αυτά τα οποία γράφτηκαν στα τοπικά και Πανελλήνια ΜΜΕ και αναρτήθηκαν σε διάφορα sites του διαδικτύου, περιείχαν μεγάλη δόση υπερβολής και από τις τελευταίες εκθέσεις αυτοψίας που έχουμε, τόσο από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας, όσο και από τους εντεταλμένους δημοτικούς υπαλλήλους της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας που ελέγχουν τη σωστή λειτουργία του καταφυγίου, διαπιστώνεται ότι και οι μικρές ελλείψεις που υπήρχαν, έχουν βελτιωθεί κατά πολύ.

Μέλημα μας, μαζί με την «Πενταμελή Επιτροπή για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων» είναι η ουσιαστική παροχή φροντίδας τους, με την παράλληλη διασφάλιση της δημόσιας υγείας των δημοτών και την προσπάθεια για ομαλή και ισορροπημένη μεταξύ τους συμβίωση», ‘ήταν η απάντησή του σε χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και σε ερώτηση του συμβούλου κ. Νίκου Κανελλή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το