Τοπικά

14 σύνεδροι της ΛΑΕ Μαγνησίας στην Πανελλαδική Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της ΛΑΕ

lae

Ολοκληρώθηκαν  οι προβλεπόμενες προσυνεδριακές εσωπαραταξιακές διαδικασίες της ΛΑΕ Μαγνησίας και η εκλογή 14 αντιπροσώπων βάσει του εκλογικού μέτρου για την Πανελλαδική Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της ΛΑΕ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από Παρασκευή 24 μέχρι και Κυριακή 26 Ιουνίου.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η διάρκεια της προσυνεδριακής διαδικασίας χαρακτηρίστηκε από πλούσιο, γόνιμο και απολύτως ειλικρινή και συντροφικό διάλογο πάνω στα ζητήματα που θα απασχολήσουν την πανελλαδική συνδιάσκεψη του Μετώπου.
Στις δύο Νομαρχιακές συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν, σημειώθηκε ενθαρρυντικά μεγάλη συμμετοχή, ιδιαίτερα από νέους συντρόφους που πλαισίωσαν το τελευταίο διάστημα το εγχείρημα της Λαϊκής Ενότητας, πεισμένοι για τον πρωτοπόρο και καθοριστικό ρόλο που προορίζεται να διαδραματίσει στη σωτηρία της πατρίδας μας και του Λαού της από τον μνημονιακό όλεθρο που σκορπούν παλιοί και νέοι υπηρέτες των Μνημονίων.
Με την ιδρυτική της συνδιάσκεψη η ΛΑΕ θα προσπαθήσει να δώσει απάντηση από την δική της σκοπιά στα μεγάλα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία στο σύνολο της και την ίδια την αριστερά ξεχωριστά».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το