Κατηγορίες: Photo GalleryΑθλητισμός

Υπομονή συνιστά η διοίκηση του Ολυμπιακού Β.

Οι φίλαθλοι περιμένουν με αγωνία την επιστροφή της ομάδας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Η λύση στο πρόβλημα του Ολυμπιακού Βόλου φαίνεται να πλησιάζει και για το λόγο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ κάλεσε τους χιλιάδες φιλάθλους της ιστορικής ομάδας να κάνουν λίγες ημέρες υπομονή, μέχρι την (μερική) αποκατάστασή της στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Μέχρι το Σάββατο αναμένεται να ανέβουν στην Πορταριά τρεις ή τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές. Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της Β’ ΠΑΕ, που θα έχει προπονητή τον Κώστα Σταματίου. 

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Η επίσημη επιστροφή του Ολυμπιακού Βόλου στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου φαίνεται πως πλησιάζει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα επέλθει συμφωνία ανάμεσα σε Πολιτεία, ΕΠΟ, Super League και Football League και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα τοποθετηθούν στη Β’ Εθνική, μαζί με τους Ηρακλή και Καβάλα.

Η λύση που φαίνεται να προκρίνεται είναι αυτή που έπεσε τελευταία στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, δηλαδή 21 ομάδες φέτος στη Β’ Εθνική και τη σεζόν 2013-14 στην Α’ Εθνική 18 ομάδες, αντί 16 που είναι τώρα. Για να συμβεί αυτό θα ανέλθουν από τη Β’ Εθνική τέσσερις ομάδες, ενώ από τη μεγάλη κατηγορία θα πέσουν δύο.

Βέβαια στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται να πανηγυρίσουν. Προτιμούν να κρατούν χαμηλά τους τόνους και σίγουρα δεν εφησυχάζουν. Πάντως, με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ουσιαστικά συστήνει υπομονή στους φιλάθλους που αδημονούν να ξαναδούν την αγαπημένη τους ομάδα μέσα στα γήπεδα. Το κείμενο είναι το ακόλουθο:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συμμερίζεται απόλυτα τα συναισθήματα των χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας καθώς και την πολύμηνη αγωνία τους για τη μερική, έστω, αποκατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου. Στις κρίσιμες αυτές ώρες πιστεύουμε ότι οι φορείς του ποδοσφαίρου καθώς και η Πολιτεία θα πράξουν, έγκαιρα, τα δέοντα ώστε γρήγορα η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου να πάρει τη θέση που της αξίζει. 

Είμαστε βέβαιοι πως πολύ σύντομα όλα θα μπουν στο δρόμο τους. Μέχρι τότε, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον τεχνικό διευθυντή Τάκη Γιαννόπουλο, τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα και τους συνεργάτες του καθώς και τους ποδοσφαιριστές που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην προετοιμασία της ομάδας στην Πορταριά, εκφράζοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους προς τη διοίκησή μας και την πίστη τους για την απονομή δικαιοσύνης, αλλά κυρίως, για μία ακόμη φορά, να ευχαριστήσει τους χιλιάδες πιστούς και αγνούς φιλάθλους της ομάδας που κρατούν ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού Βόλου».

Στο μεταξύ, κανονικά και με διπλές προπονήσεις (στις 8 το πρωί η πρώτη και στις 6 το απόγευμα η δεύτερη) συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας στην Πορταριά. Ο τεχνικός Γιώργος Βαζάκας δείχνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές, ενώ περιμένει και τις προσθήκες που θα γίνουν στο ρόστερ για να ξεκινήσει το μοντάρισμα της ομάδας.

Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή Τάκη Γιαννόπουλο ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ακόμη έξι ποδοσφαιριστών. Οι δύο θα είναι φορ περιοχής με τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουν λύσεις από την αγορά του εξωτερικού, άλλοι δύο θα είναι στόπερ (με τον έναν εξ αυτών να μπορεί να παίζει και ως αμυντικό χαφ), ένας δεξιός οπισθοφύλακας και πιθανόν ακόμη ένας μέσος.

Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο σημείο. Μέχρι το Σάββατο τρεις ή τέσσερις παίκτες αναμένεται να έλθουν στον Βόλο και να ανέβουν κατ’ ευθείαν στην Πορταριά για να ενσωματωθούν στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι την Κυριακή στις 6 μ.μ στο γήπεδο της Πορταριάς θα γίνει και το πρώτο φιλικό των «ερυθρολεύκων» με αντίπαλο τον Σαρακηνό, ενώ την Τετάρτη 29/8 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Α.Ε. Διμηνίου. Και οι δύο αγώνες θα έχουν προπονητικό χαρακτήρα.

Ξεκίνημα για την Β’ ΠΑΕ

Η Β’ ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου ξαναδημιουργείται με προπονητή τον Κώστα Σταματίου και τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα εξεδόθη και σχετική ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: «Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλούνται οι κάτωθι παίκτες της Β’ ΠΑΕ σε συγκέντρωση τη Δευτέρα 27 Αυγούστου και ώρα 7 μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου για να λάβουν οδηγίες για την προετοιμασία τους: Ορφανίδης, Ξανθάς, Αναγνώστου, Δ. Στρούγγης, Μπουρίτας, Βαϊνάς, Καψιώτης, Γιοβάνης, Καρασιώτος, Τσελεπής, Τσιάκος, Λέτσος, Καλιακούδας, Χρόνης, Δημητριάδης, Κάρρος, Ευαγγελός, Σκοπελίτης, Βαλωτής, Παγώνης, Καραΐσκος, Ντόντος, Παπαδημητρίου, Μακανίκας, Θ. Κολιαμήτρας, Τσεπάνης και Γάτσιος.

Ανακοίνωση του ΣΦΟΒ

Από τον ΣΦΟΒ και τους συστεγαζόμενους με αυτόν Ladys Club, «Κόκκινη Ν. Ιωνία», «Αργοναύτες» και Οικονομικό Όμιλο λάβαμε και δημοσιεύουμε την εξής ανακοίνωση που αφορά τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό:

«Στηρίζουμε την προσπάθεια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και προτείνουμε από όλα τα μέλη των πέντε Ομίλων τουλάχιστον 1.500 άτομα κάθε μήνα να συμβάλουν με τρία ευρώ συνδρομή. Είναι αδικαιολόγητο σε μία αθλητική «οικογένεια» που είχε 5.000 κόσμο στην «πρώτη» του ποδοσφαίρου να μην υπάρχουν 1.500 άτομα να δίνουν από τρία ευρώ.

Ο καθένας ας προγραμματίσει από μόνος του, με την «Ολυμπιακή» συνείδησή του να περνά μία φορά του μήνα από τα γραφεία του Ερασιτέχνη και να αφήνει τρία ευρώ, όσο δηλαδή κάνει ένας καφές. Θεωρούμε δεδομένη την ανταπόκριση του κόσμου, ώστε να στηρίξουμε τον Ερασιτέχνη να προσχωρήσει στο έργο του». 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Τροχαίο στη Λαρίσης – photos

Τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στη Λαρίσης. Σύμφωνα με πληροφορίες Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε άνδρας…

24 Νοεμβρίου 2023

Ισραήλ: Με λούτρινα και παιχνίδια περιμένουν στα νοσοκομεία τα παιδάκια που κρατούνταν όμηροι και απελευθερώθηκαν

Συγκινητικές εικόνες εκτυλίσσονται σήμερα στο Ισραήλ, όπου επιστρέφουν οι 13 όμηροι που κρατούσε η Χαμάς. Ανάμεσά τους βρίσκονται…

24 Νοεμβρίου 2023

Παιδική πορνογραφία: Στα χέρια της αστυνομίας 25χρονος – Πώς διεθνής έρευνα «ξεσκέπασε» τη δράση του

Μία ακόμα υπόθεση φρίκης, παιδικής πορνογραφίας έρχεται να συγκλονίσει τη χώρα μας, καθώς στις «δαγκάνες»…

24 Νοεμβρίου 2023

Προαστιακός ξεκίνησε για το Αεροδρόμιο αλλά βρέθηκε στα Λιόσια – Νέα ιστορία ελληνικής παράνοιας

Απίστευτο αλαλούμ και μπέρδεμα που σίγουρα δεν συνάδει με τις υποδομές και τις μεταφορές μίας…

24 Νοεμβρίου 2023

Σωματίδιο εξαιρετικά υψηλής ενέργειας πέφτει στη Γη από το… πουθενά

Οι αστρονόμοι εντόπισαν ένα σπάνιο και εξαιρετικά υψηλής ενέργειας σωματίδιο που πέφτει στη Γη, το…

24 Νοεμβρίου 2023

Ελένη Τοπαλούδη: Αγωγή σε βάρος των δολοφόνων της κατέθεσαν συγγενείς της – Ζητούν 980.000 ευρώ

Αγωγή σε βάρος των δολοφόνων της Έλενης Τοπαλούδη κατέθεσε η οικογένεια της αδικοχαμένης φοιτήτριας που…

24 Νοεμβρίου 2023